تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

کنایه تند کی‌روش به برانکو: بهتر است این فرد باهوش را در این شرایط تنها بگذاریم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از پیروزی تیمش مقابل یمن ابراز خرسندی کرد.

کد خبر: ۱۸۱۴۶
۲۳:۰۸ - ۱۷ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز -  کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بعد از پیروزی پنج بر صفر ایران مقابل یمن گفت: معمولا در بازی‌های اول جام ملت ها می‌بینیم که بازیکنان با استرس کار را شروع می‌کنند ولی خوشبختانه گل اول را خیلی زود زدیم و به تیم حریف فشار وارد کردیم.
 
وی افزود: یمنی ها اشتباهاتی داشتند و ما از آن استفاده کردیم. جا دارد به بازیکنانم تبریک بگویم و همینطور به بازیکنان یمن که تا آخرین لحظه برای تیمشان جنگیدند.
 
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارد که امید ابراهیمی باید از زمین بازی اخراج می‌شده و از طرفی شاگردانش بازی خشنی را ارائه کرده‌اند، گفت: شما در استادیوم بودید؟ قبل از اینکه آزمون کاری انجام بدهد بازیکن یمن عمل خطا را انجام داد ولی بازیکنان ایران کاملا بازی را جدی گرفتند و دیدید که قاطعانه پیروز شدند.
 
او در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه عده‌ای معتقدند که ایران باید قهرمان شود، گفت: البته این طبیعی است چون توقعات هواداران است ولی برخی از افراد که این حرف‌ها را می‌زنند، کسانی هستند که کاری برای رشد فوتبال انجام نمی‌دهند.
 
کی‌روش درباره شناختش از تیم ویتنام اظهار کرد: من ویتنام را از چند سال پیش و از زمانی که یکی از دوستانم سرمربی این تیم بود، می‌شناختم. مطمئنا این تیم خیلی خطرناک و سرعتی است و رشد زیادی داشته به خصوص که از خط دفاع به خوبی توپ را به خط حمله منتقل می‌کنند.
 
او درباره شروع خوب تیم ملی فوتبال ایران در این جام، گفت: شروع خوب برای همه خیلی خوب است و برد همیشه خوشحال کننده است. در بازی اول هیچ تیمی نمی‌تواند بگوید مدعی است. نتایج بازی‌های اول به تیم من و بازیکنانم خیلی کمک کرد که هوشیار باشیم. با همه تمرکز وارد بازی شدیم و خوشحالم که برنده شدیم. ما به هیچ تیمی کاری نداریم و تنها کار خودمان را انجام می‌دهیم.
 
کی‌روش در خصوص اظهارات برانکو که گفته بود ایران چرا نباید بتواند عراق را شکست دهد، گفت: الان باید مسائل را به مسائل خانگی تغییر بدهیم.  (باخنده) قبل از این‌که حرفی در این مورد بزنم، باید دوباره به بازیکنانم تبریک بگویم و از سرمربی یمن هم تشکر کنم. از هواداران ایران و یمن ممنون هستم. در مورد این آقا باید بگویم همه او را می‌شناسیم. او فردی است که همیشه می‌گفت فوتبال ایران سیرک است.
 
وی تاکید کرد:دقیقا در لحظاتی که ۸۵ میلیون ایرانی برای تیمشان دعا می‌کنند، فردی هوشمند و خارق العاده، مربی عراق را تحسین می‌کند. کسی که در خدمت فوتبال ایران است، از سرمربی حریف هوشمندانه تعریف می‌کند و با تمام تخصص و حمایتی که از تیمش دریافت کرد، باز هم نتوانست قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شود. حمایتی که باعث شد تیم‌های دیگر ضرر کنند اما او شهره است که از بازیکنان اوکراینی حمایت کند. بهتر است در این شرایط این مرد باهوش را تنها بگذاریم.
 
سرمربی تیم ملی ایران در پاسخ به سوالی درباره مشکلات خط دفاع تیمش بیان کرد: بله ممکن است در ۹۰ دقیقه برخی مشکلات رخ بدهد. مثلا در لیگ‌های ایران و قطر اکثر تیم‌ها تلاش می‌کنند تا ببینند در میانه میدان چه اتفاقاتی می‌افتد ولی خط دفاع ما در میانه زمین خط حمله حریف را کنترل کرد.
 
او درباره عملکرد آزمون و طارمی گفت:مطمئنا این گل‌ها به اعتماد به نفس مهاجمان ما اضافه می‌کند ولی مهمترین مسئله این بود که انتقال توپ از خط دفاع به هافبک و حمله ما به خوبی انجام شد.
 
 کی روش در پایان نشست خبری خطاب به خبرنگاران بیان کرد: از این‌که مجبور شدم مسائل خانوادگی را عنوان کنم، عذر خواهی می‌کنم.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور