تیتر امروز

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو
درگیری نظامی ایران و اسرائیل

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

دومین شب از درگیری نظامی ایران و اسرائیل چند کشته و زخمی برجای گذاشت. پس از حمله تروریستی تل‌آویو به تهران و شهرهای دیگر ایران، درگیری دو طرف اوج گرفته و انفجار در مراکز حساس نظامی و انرژی ادامه...
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
نهمین جلسه شورای عالی راهبری برنامه توسعه هفتم

عارف: باید تعارف را کنار بگذاریم و ببینیم موانع چیست/ کارمند انگیزه لازم را ندارد

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در نهمین جلسه شورای عالی راهبری برنامه توسعه هفتم گفت: اکنون وقت آن است که تعارف را کنار بگذاریم و ببینیم موانع چیست و اگر بخواهیم نظامی بهره‌ور داشته باشیم چه کار باید بکنیم. واقعیت این است که نظام اداری ما یک نظام بهره‌ور نیست، درچنین شرایطی نه کارمند انگیزه لازم را دارد و نه مدیر می‌داند که آیا فردا هست یا نه، ما شجاعت و خلاقیت را از مدیر گرفته‌ایم و این واقعیتی است که با آن روبرو هستیم.

کد خبر: ۱۸۱۴۵۸
۱۳:۲۹ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳

عارف: باید تعارف را کنار بگذاریم و ببینیم موانع چیست/ کارمند انگیزه لازم را ندارد

دیدارنیوز: محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در همه برنامه‌های گذشته، از افزایش بهره‌وری سخن گفته شده است، اما واقعیت این است که نظام اداری ما یک نظام بهره‌ور نیست، ما از مدیران، شجاعت و خلاقیت و از کارمندان «انگیزه» را گرفته‌ایم و آن وقت به دنبال افزایش بهره‌وری هستیم، باید تعارف را کنار بگذاریم و موانع را اصلاح کنیم.

نهمین جلسه «شورای عالی راهبری برنامه هفتم توسعه» صبح امروز (دوشنبه) با حضور اعضای شورای عالی راهبری برنامه توسعه هفتم در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، سه موضوع «نظامات بهره‌وری کشور»، «کریدور‌های کشور موضوع ماده ۱۱۹» و «زنجیره صنعت و معدن» مورد بررسی قرار گرفت.

در بخش ابتدایی این جلسه، بعد از ارائه گزارش جامعی درباره «بهره‌وری در برنامه‌های گذشته ایران» و «طرح نظام ملی بهره‌وری»، عارف با بیان اینکه افزایش بهره‌وری دستگاه‌ها و سازمان‌ها خصوصا در شرایط کنونی که بر رشد ۸ درصدی تاکید می‌شود اهمیت بسیار بالایی دارد گفت: این یک واقعیت است که دستگاه‌ها، هر زمان که در رشد کم می‌آورند، از این «ویژگی مظلوم» یعنی بهره‌وری یاد می‌کنند، اما بهره‌وری یک مسئله قدیمی و مزمن در ایران است که امیدواریم که در برنامه هفتم شاهد برخورد جدی همه دستگاه‌ها با این مسئله و رسیدن به رشدی متناسب و خوب باشیم.

در ادامه این جلسه، بعد از بحث و تبادل نظر درباره راهکار‌های افزایش بهره‌وری در کشور، معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اکنون وقت آن است که تعارف را کنار بگذاریم و ببینیم موانع چیست و اگر بخواهیم نظامی بهره‌ور داشته باشیم چه کار باید بکنیم.

وی افزود: باید ببینیم که چه اتفاقی می‌افتد که بهره‌وری مدیران بخش دولتی و خصوصی متفاوت است، واقعیت این است که نظام اداری ما یک نظام بهره‌ور نیست، درچنین شرایطی نه کارمند انگیزه لازم را دارد و نه مدیر می‌داند که آیا فردا هست یا نه، ما شجاعت و خلاقیت را از مدیر گرفته‌ایم و این واقعیتی است که با آن روبرو هستیم.

عارف در ادامه گفت: متاسفانه فارغ‌التحصیل دانشگاهی ما وقتی که وارد سیستم اداری می‌شود در یک سیکل معیوب قرار می‌گیرد، در حالی که فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در کشور‌هایی که حساب و کتاب دارند شکوفا شده و رشد می‌کنند، باید ببینیم مشکل کجاست و با وجود برخی آ‌یین نامه‌هایی که جلوی رشد را می‌گیرند چه باید کرد البته معتقدیم که قانون را باید رعایت کرد، چون در غیر این صورت هرج و مرج می‌شود.

در ادامه این جلسه پیش‌نویس پیشنهادی «طرح نظام ملی بهره‌وری موضوع بند‌های الف و ب ماده ۱۱۱» ارائه شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفت که با دستور معاون اول قرار شد بررسی‌های دقیق‌تری در این زمینه انجام گیرد.

در ادامه این جلسه و پس از آ‌نکه «طرح‌های صنعت و معدن و رشدتولید» مورد بررسی قرار گرفت، گزارش جامعی درباره «ترانزیت در افق برنامه هفتم» ارائه شد.

بعد از ارائه این گزارش، عارف با بیان اینکه موضوع ترانزیت، موضوع بسیار با اهمیتی برای دولت چهاردهم است که باید در جلسات کارشناسی به دقت مورد بررسی قرار گیرد گفت: یکی از اولویت‌های جدی برای دولت چهاردهم، بحث ترانزیت و به خصوص فعال شدن کریدور‌های شمال- جنوب و شرق - غرب است، ما باید حضور فعال‌تری در منطقه داشته باشیم و بنابراین باید هر چه سریع‌تر موانع موجود بر سر راه افزایش حمل و نقل و ترانزیت را بررسی کرده و آن‌ها را رفع کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: در شرایط کنونی و با افزایش تعاملات و حضور ایران در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، فرصت بسیار خوب برای رشد ترانزیت فراهم شده است، ما باید با توجه به اولویت‌ها، مسائل و مشکلات این بخش را حل کرده و منابع را به این سمت هدایت کنیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
0
0
الهی بمیرم برای کارمند
اما کارمند باید بدونه همیشگی نیست
از هدا بعرسه و به ملت خیانت نکنه
استیضاح برای همینه
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها