تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
نماینده مجلس مطرح کرد

افزایش دستمزد‌ها به‌صورت فصلی محاسبه شود/ کاهش روزافزون قدرت خرید کارگران

سعید رحمت‌زاده، نماینده شهرستان صومعه سرا در مجلس گفت: مطابق قوانین و مقررات، جلسات تعیین دستمزد می‌بایست بصورت ماهانه و مستمر در سال برگزار شود تا با جمع آوری و پردازش اطلاعات مرتبط و تأثیر گذار بر معیشت و قدرت خرید خانوار، شرایط واقعی را برای افزایش دستمزد‌ها به‌صورت فصلی محاسبه کنند تا از کاهش روزافزون قدرت خرید کارگران جلوگیری شود.

کد خبر: ۱۸۱۱۶۵
۱۱:۰۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

افزایش دستمزد‌ها به‌صورت فصلی محاسبه شود/ کاهش روزافزون قدرت خرید کارگران

دیدارنیوز: نماینده شهرستان صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی گفت: حقوق و دستمزد کارگری می‌بایست بصورت فصلی و متناسب با میزان تورم ماهانه، مشخص شود.

سعید رحمت زاده، نماینده شهرستان صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تسنیم، در خصوص نحوه تعیین حقوق و دستمزد کارگران گفت: با توجه به نوسانات شدید نرخ ارز و تغییرات مستمر میزان تورم در سال‌های اخیر که به‌صورت هفتگی و حتی روزانه بر قیمت کالا‌ها و خدمات تأثیر گذار بوده است، معیشت و قدرت خرید حقوق‌بگیران را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در چنین شرایطی، اتخاذ تصمیمات سنتی و مبتنی بر رویه‌های گذشته و برگزاری جلسات تعیین حقوق و دستمزد در روز‌های پایانی سال که معمولا با افزایشی ناچیز و پایین‌تر از نرخ تورم مشخص و بسته می‌شود، دیگر نمی‌تواند پاسخگوی نیاز‌های معیشتی این قشر از جامعه باشد و در خوشبینانه‌ترین حالت، با توجه به افزایش لحظه‌ای و مستمر نرخ ارز و کالا‌ها اساسی و ارزاق ضروری و مصرفی خانوار، فقط می‌تواند هزینه‌های ماه اول از دوازده ماه سال آتی را پوشش دهد.

وی گفت: به نظر می‌رسد ضروری‌ست که نظام تعیین حقوق و دستمزد به‌گونه‌ای بازطراحی و تدوین شود که متناسب با شاخص‌های اقتصادی، از جمله تورم ماهانه و ارزش پول ملی (ریال) و... به‌صورت شناور و متغیر و چند مرحله‌ای عمل کند تا پاسخگوی هزینه‌های خانوار شود.

نماینده مردم شهرستان صومعه سرا و عضو شورای عالی اقتصاد کشور بیان داشت: مطالبه بنده به عنوان نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و شورای عالی کار در تعیین دستمزد این است که مطابق قوانین و مقررات، جلسات تعیین دستمزد می‌بایست بصورت ماهانه و مستمر در سال برگزار گردد تا با جمع آوری و پردازش اطلاعات مرتبط و تأثیر گذار بر معیشت و قدرت خرید خانوار، شرایط واقعی را برای افزایش دستمزد‌ها به‌صورت فصلی محاسبه کنند تا از کاهش روزافزون قدرت خرید کارگران جلوگیری شود.

رحمت زاده اظهار داشت: این رویکرد محاسبه و افزایش چهار مرحله‌ای درسال (فصلی) می‌تواند به ایجاد ثبات نسبی در معیشت کارگران و مستمری بگیران ودرنهایت افزایش رضایت‌مندی و بهره‌وری آن‌ها در امورات محوله در حوزه‌های مختلف کاری اعم از تولیدی، صنعتی، کشاورزی و... منجر شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد