تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
نرخ ارز در ایران

همتی رفت، دلار افت کرد

در شروع معاملات دومین روز هفته همزمان با آغاز استیضاح وزیر اقتصاد، دلار گران شد، اما خبر برکناری عبدالناصر همتی از وزرات اقتصاد قیمت دلار را تا کانال ۹۱ هزار تومان پایین آورد.

کد خبر: ۱۸۱۰۷۹
۱۸:۱۴ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

همتی رفت، دلار افت کرد

دیدارنیوز: قیمت دلار روز یکشنبه با هر دو روند افزایشی و کاهشی همراه شد. در شروع معاملات دومین روز هفته همزمان با آغاز استیضاح وزیر اقتصاد، دلار گران شد، اما خبر برکناری عبدالناصر همتی از وزرات اقتصاد قیمت دلار را تا کانال ۹۱ هزار تومان پایین آورد. معامله‌گران افزایش عرضه دلار پس از برکناری همتی را دلیل کاهش قیمت دلار می‌دانند.

قیمت دلار روز یکشنبه با افزایش ۵۰۰ تومانی بازگشایی شد و در ادامه، با رشد بیشتری تا کانال ۹۳ هزار تومانی بالا آمد. گفتنی است همزمان با برگزاری استیضاح عبدالناصر همتی در مجلس شورای اسلامی، قیمت دلار در مرز کانال ۹۲ و ۹۳ هزار تومان سرگردان بود.

قیمت دلار با تایید خبر برکناری وزیر اقتصاد مسیر کاهشی را در پیش گرفت و تا کانال ۹۱ هزار تومانی نیز پایین آمد. قیمت دلار در آخرین معامله روز یکشنبه با رقم ۹۲ هزار و ۲۰۰ تومانی به کار خود پایان داد و در نهایت، نسبت به روز شنبه کاهش ۱۵۰ تومانی داشت.

پیش بینی قیمت دلار

برخی فعالان بازار‌های مالی حضور کوتاه‌مدت همتی در راس وزارت اقتصاد و افزایش شارپی قیمت دلار در ماه‌های اخیر را سیاست دولت مسعود پزشکیان برای جبران کسری بودجه پایان سال می‌دانند. آن‌ها معتقدند سیگنال‌های همتی در خصوص افزایش قیمت طلا عده زیادی را روانه بازار‌های مالی کرد و سبب شد قیمت دلار در کریدور ۹۰ هزار تومان تثبیت شود.

رئیس جمهوری همزمان با استیضاح همتی در مجلس حضور داشت و در دفاع از وزیر اقتصاد دولت خود گفت: «همتی هیچ تصمیمی را به تنهایی نگرفته و ما داریم بدهی دولت قبل را می‌دهیم.» در همین راستا معامله‌گران سخنان رئیس جمهوری را موید قربانی شدن وزارت همتی برای ناترازی‌های اقتصادی می‌دانند.

کارشناسان اقتصادی محدوده فعلی را برای قیمت دلار تثبیت شده می‌دانند و معتقدند کف این اسکناس، کانال ۸۹ هزار تومانی است.

قیمت تتر ۹۲ هزار تومانی شد

قیمت درهم روز یکشنبه با رشد ۵۰ تومانی روی رقم ۲۵ هزار و ۲۰۰ تومانی بسته شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۹۲ هزار و ۱۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به روز گذشته کاهش نزدیک به هزار تومانی دارد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۶ هزار و ۵۵۰ تومانی ایستاد و قیمت یورو نیز در سطح ۹۶ هزار و ۲۱۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز یکشنبه با رشد ۳۱۸ تومانی روی رقم ۷۰ هزار و ۱۳۱ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در دومین روز معاملاتی هفته با رشد ۳۰۹ تومانی روی رقم ۶۸ هزار و ۲۲۱ تومانی کشف قیمت شد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کارشناس اعظم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
0
0
_۳۵ یا ۲۶ درصد افت عزیزان بران توصف فروش
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر