تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
چه خوبه که نمایندگان مجلس به فکر گرانی و مردم افتاده‌اند .. اینطور نی؟ اما همه چیز را گردن یک وزیر می‌اندازند!

محمدبیگی: بسیاری از مردم توان خرید دارو‌های ضروری را ندارند

فاطمه محمدبیگی، نماینده قزوین به عنوان نماینده موافق استیضاح وزیر اقتصاد گفت: بسیاری از مردم به دلیل گرانی داروها، توان خرید دارو‌های ضروری خود را ندارند.

کد خبر: ۱۸۱۰۴۹
۱۰:۱۴ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

محمدبیگی: بسیاری از مردم توان خرید دارو‌های ضروری را ندارند

دیدارنیوز: محمدبیگی، نماینده مردم قزوین و آبیک در مجلس، گفت: متأسفانه آقای همتی به چند دلیل یار خوبی برای ارتقای سلامت مردم در دولت نبوده است. امروز حوزه سلامت به شدت تحت تأثیر افزایش نرخ ارز قرار گرفته و برای تأمین حداقل نیاز‌های مردم، به ۳ میلیارد یورو ارز نیاز دارد.

فاطمه محمدبیگی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۲ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی استیضاح وزیر امور اقتصاد و دارایی به عنوان نماینده موافق این استیضاح با بیان انتقادات شدید از عملکرد همتی، از موضع خود در موافقت با این استیضاح دفاع کرد و گفت: که سیاست‌های اقتصادی نادرست، سلامت مردم را به خطر انداخته است.

محمد بیگی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: ما با شما برای حفظ سلامت مردم هم قسم شدیم، اما متأسفانه آقای همتی به چند دلیل یار خوبی برای ارتقای سلامت مردم در دولت نبوده است. امروز حوزه سلامت به شدت تحت تأثیر افزایش نرخ ارز قرار گرفته و برای تأمین حداقل نیاز‌های مردم، به ۳ میلیارد یورو ارز نیاز دارد. بودجه دارو و تجهیزات پزشکی به هیچ عنوان با افزایش نرخ ارز تنظیم نشده و این مسئله باعث شده است که شاهد پدیده‌ای به نام "انصراف از خرید نسخه" باشیم. بسیاری از مردم به دلیل گرانی داروها، توان خرید دارو‌های ضروری خود را ندارند.

وی افزود: تورم در حوزه بهداشت و درمان به حدی افزایش یافته که هزینه‌های مستقیم مردم از جیبشان از ۴۵ درصد به نزدیک ۷۰ درصد رسیده است. خدمات دندانپزشکی، پروتزها، برخی دارو‌ها و تجهیزات پزشکی مانند سرم‌ها به شدت گران شده‌اند. اگر این روند ادامه یابد، مردم نه تنها با غم نان، بلکه با غم درمان نیز مواجه خواهند بود و دیگر دندانی برای خوردن آن تکه نان نخواهند داشت.

نماینده قزوین و آبیک با اشاره به فشار مضاعف بر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، تصریح کرد: قیمت تجهیزات پزشکی مانند دستگاه‌های ام‌آر آی و سی‌تی اسکن به شدت افزایش یافته است. یک دستگاه ام‌آر آی که قبلاً ۵۱ میلیارد تومان بود، امروز به ۵۹.۵ میلیارد تومان رسیده است. این افزایش قیمت باعث شده است که بسیاری از بیمارستان‌ها توان تهیه این تجهیزات را نداشته باشند. همچنین، قیمت لنز‌های چشمی افزایش داشته و هزینه عمل جراحی قلب از ۵۰.۷ میلیون تومان به ۹۵.۵ میلیون تومان افزایش یافته است. این افزایش هزینه‌ها باعث شده است که بسیاری از مردم نتوانند از خدمات درمانی ضروری استفاده کنند.

محمد بیگی در ادامه با انتقاد از وزیر امور اقتصادی و دارایی، گفت: آقای همتی، شما نه تنها نتوانسته اید بحران اقتصادی را مدیریت کنید، بلکه با سیاست‌های نادرست خود، بحران سلامت را نیز به این مشکلات اضافه کرده‌اید. شما بن‌بست اقتصاد را با بن‌بست سلامت عجین کرده‌اید و علاوه بر شوک اقتصادی، شوک سلامتی نیز به مردم وارد کرده‌اید. بهداشت روح و روان مردم به دلیل کاهش سرمایه‌هایشان به خطر افتاده است.

وی در پایان از رئیس‌جمهور و سایر مسئولین خواست تا هرچه سریع‌تر برای رفع این مشکلات چاره‌اندیشی کنند و تأکید کرد: سلامت مردم نباید قربانی سیاست‌های نادرست اقتصادی شود. ما به عنوان نمایندگان مردم، وظیفه داریم از حقوق آنان دفاع کنیم و امروز این حق مردم است که وزیری توانمند و دلسوز در حوزه اقتصاد و دارایی داشته باشند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها