تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

درخواست حماس برای اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس

جنبش حماس خواهان اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه شد و تأکید کرد که اسرائیل با پیشنهاد‌های جدید در تلاش است از اجرای تعهدات خود شانه خالی کند.

کد خبر: ۱۸۱۰۴۲
۰۹:۳۰ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳

درخواست حماس برای اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس

دیدارنیوز: جنبش حماس خواستار اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس شد.

«محمود مرداوی» از رهبران جنبش حماس روز یکشنبه از رژیم صهیونیستی خواست مرحله دوم توافق آتش‌بس را عملی کند.

طبق گزارش روزنامه القدس العربی، وی همچنین پیشنهاد جدید آمریکا مبنی بر تمدید مرحله نخست آتش‌بس تا اواسط آوریل، که مورد موافقت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قرار گرفته، را نشانه‌ای از تلاش این رژیم برای فرار از تعهدات خود دانست.

محمود مرداوی اعلام کرد: «تن‌ها راه ایجاد ثبات در منطقه و بازگشت اسرا، پایبندی به توافقات موجود و اجرای مرحله دوم آن است. این مرحله شامل مذاکرات برای برقراری آتش‌بس پایدار، خروج کامل نیرو‌های اشغالگر، بازسازی غزه و سپس تبادل اسرا طبق توافقی مشخص است.

وی همچنین تأکید کرد که این خواسته غیرقابل‌چشم‌پوشی است و حماس از آن عقب‌نشینی نخواهد کرد.

در همین راستا، «حازم قاسم» سخنگوی حماس در گفتگو با پایگاه خبری «الترا فلسطین» تصریح کرد: آزادی اسرای اسرائیلی که همچنان در غزه در اسارت هستند، تنها از طریق یک توافق تبادل اسرا و در چارچوب مذاکرات مرحله دوم ممکن خواهد بود.

وی با اشاره به جزئیات این توافق گفت: طبق مفاد توافق آتش‌بس، سه مرحله برای آن در نظر گرفته شده است و مذاکرات مرحله دوم باید در روز شانزدهم از آغاز آتش‌بس آغاز می‌شد. ما به این روند پایبند هستیم.

قاسم همچنین تأکید کرد که رژیم صهیونیستی با مطرح کردن تمدید مرحله اول، در تلاش است شرایط را به نقطه صفر بازگرداند و بدون ارائه تعهدی مبنی بر عدم بازگشت به درگیری، اسرای خود را آزاد کند.

مرحله نخست توافق آتش‌بس و تبادل اسرا از ۱۹ ژانویه آغاز شده و شامل سه مرحله ۴۲ روزه است. شرط اصلی این توافق، آغاز مذاکرات درباره مرحله بعدی پیش از پایان مرحله جاری بود. با این حال، در حالی که قرار بود مذاکرات مرحله دوم از ۳ فوریه آغاز شود، اما کابینه رژیم صهیونیستی همچنان از اجرای این بخش از توافق خودداری می‌کند. در مرحله نخست این توافق، ۳۳ اسیر از جمله پیکر هشت نفر، در برابر آزادی ۱۷۵۵ اسیر فلسطینی مبادله شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير