تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
تراکتور هجومی و بی‌دقت بود و سپاهان دفاعی و دور از انتظار

تراکتور ۰ - ۰ سپاهان؛ یکی برد می‌خواست، یکی مساوی!

تراکتور در تبریز هر چه حمله کرد پشت دیوار دفاعی سپاهان باقی ماند؛ به این ترتیب جنگ قهرمانی برنده نداشت و به هفته‌های بعدی کشیده شد.

کد خبر: ۱۸۰۹۴۵
۱۶:۴۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳

تراکتور ۰ - ۰ سپاهان؛ یکی برد می‌خواست، یکی مساوی!

دیدارنیوز: تراکتور در تبریز از پس سپاهان برنیامد، اما صدر جدول لیگ برتر فوتبال را حفظ کرد.

تیم‌های فوتبال تراکتور تبریز و سپاهان اصفهان از ساعت ۱۴:۳۰ امروز (پنجشنبه) در ادامه دیدار‌های هفته بیست‌ویکم لیگ برتر فوتبال، در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی صفر - صفر به پایان رسید.

تراکتور در این مسابقه تیم برتر زمین بود و موقعیت‌های گلزنی متعددی روی دروازه سپاهان آفرید که به گل ختم نشد. پیام نیازمند در دقایق تلف شده نیمه اول توانست دو فرصت تراکتور را به زیبایی مهار کند. تلاش‌های تراکتورِ هجومی و سپاهانی که دل به ضدحملات بسته بود، در نیمه دوم نیز نتیجه نداشت.

با این نتیجه، تراکتور با ۴۵ امتیاز در صدر جدول باقی ماند و مدعی اصلی قهرمانی به شمار می‌رود. سپاهان نیز با ۴۴ امتیاز رتبه دوم جدول را به خود اختصاص داده است. پرسپولیس با ۳۸ امتیاز در جایگاه سوم ایستاده و در صورت برتری مقابل استقلال، به صدر جدول نزدیک می‌شود و بهترین بهره را از تساوی صدرنشینان می‌برد.

دراگان اسکوچیچ بعد از دیدار با خیبر گفته بود امیدوار است خواب ورزشگاه ۷۰ هزار نفری را ببیند. استادیوم یادگار امام (ره) امروز پُر از تماشاگر شد تا رویای دلخواه سرمربی تراکتور برآورده شود، اما تیم تبریزی نتوانست با غلبه بر سپاهان از طلایی‌پوشان فاصله بگیرد.

موعود بنیادی‌فرد قضاوت این دیدار را بر عهده داشت و شجاع خلیل‌زاده و مهدی ترابی از تراکتور و رضا اسدی، سیاوش یزدانی، میلاد زکی‌پور و محمد کریمی از سپاهان را با کارت زرد جریمه کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر