تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
نرخ ارز در ایران

چرا دلار گران و گران‌تر می‌شود؟

قیمت دلار در آخرین معامله اولین روز هفته با رشد نزدیک به هزار تومان، در میانه کانال چهارم از کریدور نهم به کار خود پایان داد. دلیل این همه گرانی و افزایش قیمت در دولت پزشکیان چیست؟

کد خبر: ۱۸۰۶۶۰
۱۸:۰۱ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳

چرا دلار گران و گران‌تر می‌شود؟

دیدارنیوز: قیمت دلار در شروع معاملات نخستین روز هفته با افزایش ۶۰۰ تومانی بازگشایی شد و در کریدور نهم، یک کانال بالا رفت. معامله‌گران بازار ارز معتقدند روند صعودی قیمت دلار علاوه بر بلاتکلیفی‌های سیاسی و اقتصادی، به حضور خریداران جدید در بازار ارز مربوط می‌شود.

قیمت دلار روز شنبه با افزایش ارزش بازگشایی شد. قیمت دلار در آخرین معامله اولین روز هفته با رشد نزدیک به هزار تومان، در میانه کانال چهارم از کریدور نهم به کار خود پایان داد.

بررسی بازار ارز حکایت از افزایش تقاضا برای دلار و سایر ارز‌های مهم دارد. معامله‌گران افزایش انتظارات تورمی را در سطح بالایی می‌دانند و معتقدند، برخی فعالان بازار ارز که در هفته‌های اخیر نسبت به مذاکره هسته‌ای میان ایران و آمریکا خوش‌بین بودند، با تداوم بلاتکلیفی در اخبار و رویداد‌های سیاسی به بازار ارز ورود کرده‌اند.

پیش بینی قیمت دلار

گفتنی است در پی انتشار اخبار سیاسی مبنی بر مذاکرات آمریکا و روسیه بر سر جنگ اوکراین، برخی تحلیلگران سیاسی احتمال می‌دهند این مذاکرات به زودی به نتیجه برسد و تحریم‌های روسیه برای صادرات نفت کاهش یابد.

در صورت تحقق این فرضیه، احتمال از دست رفتن بخش زیادی از بازار نفت ایران به‌ویژه بازار چین وجود دارد و همین مساله تنها منبع ارزی ایران را با چالش جدی مواجه خواهد کرد. در همین راستا کارشناسان اقتصادی معتقدند ایران باید به فکر گزینه مناسبی برای مقصد بعدی صادرات نفتی خود باشد.

گفتنی است سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه هفتم اسفند در سفر به تهران با عباس عراقچی همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو خواهد کرد. این مساله می‌تواند در روز‌های آینده به تعیین تکلیف رخداد‌های منطقه‌ای و موضع‌گیری ایران نسبت به مسائل سیاسی جاری بین‌المللی کمک کند.

قیمت تتر ارزان‌تر از دلار شد

قیمت درهم روز شنبه در کانال ۲۶ هزار تومانی بازگشایی شد؛ اما در ادامه فعالیت بازار ارز روی رقم ۲۵ هزار و ۸۰۰ تومانی بسته شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۹۳ هزار و ۴۰۰ تومانی در حال معامله است و از قیمت دلار هزار تومان ارزان‌تر است.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۹ هزار و ۳۰۰ تومانی ایستاد و قیمت یورو نیز در سطح ۹۸ هزار و ۸۴۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز شنبه با رشد ۱۴۰ تومانی روی رقم ۶۹ هزار و ۶۳۲ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در اولین روز معاملاتی هفته با رشد ۱۳۶ تومانی روی رقم ۶۷ هزار و ۷۳۵ تومانی کشف قیمت شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد