تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
او حدود یک ماه قبل در بیمارستان بستری بود

منوچهر والی‌زاده، دوبلور برجسته ایران درگذشت

منوچهر والی‌زاده، دوبلور برجسته ایران که بیشتر به خاطر صداپیشگی به‌جای شخصیت کارتونی «لوک خوش‌شانس» و «مایکل اسکافیلد» در مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان» شناخته می‌شود، در ۸۴ سالگی دارفانی را وداع گفت.

کد خبر: ۱۸۰۵۴۵
۱۷:۴۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳

منوچهر والی‌زاده، دوبلور برجسته ایران درگذشت

دیدارنیوز: منوچهر والی‌زاده ـ دوبلور برجسته کشورمان ـ که مدتی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری بود، پیش از ظهر امروز ـ چهارشنبه ـ اول اسفند ماه درگذشت.

این دوبلور برجسته کشورمان از حدود یک ماه قبل در بیمارستان بستری بود و در سن ۸۴ سالگی به دلیل بیماری جان خود را از دست داد.

فرشید شکیبا ـ مدیر واحد دوبلاژ سیما این خبر را تایید کرده است. جزییات تشییع پیکر این هنرمند برجسته عرصه دوبله و صدا متعاقبا ارسال می‌شود.

منوچهر والی‌زاده با نام اصلی «منوچهر والی‌زادهٔ طهرانی» چهارم تیر ماه ۱۳۱۹ در محلهٔ لاله‌زار، تهران زاده شد. او در سال‌های ۱۳۳۸–۱۳۳۷ از دوران دبیرستان بعد از چند تئاتر آماتوری به تئاتر تهران راه یافت و در یک نمایشنامه به کارگردانی خانم مورین نقش کوتاهی به عهده گرفت و پس از همکاری در چند فیلم کوتاه، به علی کسمایی معرفی شد و چندین سال در کنار او کارآموز بود. بعد از مدتی در فیلم «دختر بنفشه فروش» نقش اول فیلم «هل فرر» را به عهده گرفت. در سال ۱۳۴۰ از طریق تاجی احمدی به امین امینی معرفی شد، (استودیو عصر طلائی) و اولین بازیگری او در سینما بازی در فیلم خداداد (۱۳۴۱) بوده است و تا سال ۱۳۵۷ـ ۱۳۵۶ نزدیک به ۱۸ فیلم سینمایی بازی کرد.

او بیشتر به خاطر صداپیشگی به‌جای شخصیت کارتونی «لوک خوش‌شانس» و «مایکل اسکافیلد» در مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان» شناخته می‌شود. همکاری با برنامهٔ «صبح جمعه با شما» در رادیو هم از جمله فعالیت‌های مهم این هنرمند به شمار می‌رود.

منوچهر والی‌زاده خودش را از شاگردان مرحوم هوشنگ لطیف‌پور می‌دانست و در توصیف شخصیت استادش گفته بود: «ایشان جزو درجه یک‌های دوبله بودند. همه ما از منوچهر اسماعیلی عزیز گرفته تا بنده شاگردی او را کردیم که به اینجا رسیدیم.»

والی‌زاده همچنین به جای بازیگرانی، چون تام هنکس، جان تراولتا، تام کروز، هریسون فورد، نیکلاس کیج، جیسون استاتهام، جیم کری، ویل اسمیت، ادی مورفی، رابرت واگنر و الویس پریسلی صداپیشگی کرده است.

منوچهر والی‌زاده در شب یلدای امسال گفته بود: امیدوار بودم با مردم عزیزم چندکلامی دورهمی داشته باشیم که متاسفانه کمی کسالت دارم. ان‌شاءالله همه سلامت باشید و ما را هم دعا کنید و در پناه چشم‌انداز خودتان نگاه دارید و مراقب خودتان باشید.

او همچنین آرزوی عمر طولانی و باعزت برای مردم ایران داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات