تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
لیگ قهرمانان آسیا ۲

صعود لرزان تراکتور در بازی ۶ گله

تیم تراکتور ایران در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲، در ورزشگاه یادگار تبریز میزبان الخالدیه بحرین بود و به نتیجه تساوی ۳ - ۳ رضایت داد، اما به لطف برد ۲ بر یک بازی رفت در مجموع دو مسابقه با نتیجه ۵ بر ۴ پیروز شد و صعود کرد.

کد خبر: ۱۸۰۴۹۸
۱۹:۲۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

صعود لرزان تراکتور در بازی ۶ گله

دیدارنیوز: پس از سپری شدن یک نیمه مهیج، تراکتور توانست به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ صعود کند.

تیم فوتبال تراکتور ایران از ساعت ۱۷:۳۰ امروز (سه‌شنبه) در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲، در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز میزبان الخالدیه بحرین بود و به نتیجه تساوی ۳ - ۳ رضایت داد، اما با اتکا به برد ۲ بر یک بازی رفت در مجموع دو مسابقه با نتیجه ۵ بر ۴ پیروز شد و صعود کرد.

تراکتور در نیمه نخست با گل‌های امیرحسین حسین‌زاده و تومیسلاو اشترکالی در دقایق ۱۵ و ۳۲ از حریف خود پیش افتاد تا هواداران این تیم منتظر یک پیروزی پُرگل باشند. در نیمه دوم، اما شرایط متفاوتی انتظار تیم دراگان اسکوچیچ را می‌کشید.

مهدی عبدالجبار که در دقیقه ۴۵ به زمین آمده بود، در دقیقه ۵۷ روی ارسال از سمت چپ و در میان غفلت مدافعان تراکتور موفق به گلزنی شد. در دقیقه ۶۳ و صحنه‌ای که شجاع خلیل‌زاده تلاش کرد توپ را به علیرضا بیرانوند بسپارد، توپ از زیر پای سنگربان تراکتور عبور کرد تا عبدالجبار برای دومین بار گلزنی کند.

مهدی ترابی در دقیقه ۷۱ گل سوم تراکتور را به ثمر رساند تا تراکتوری‌ها نفس راحتی بکشند. البته این پایان کار نبود و الخالدیه در دقیقه ۳+۹۰ با ضربه سر محمد الرمیحی به گل تساوی رسید. نماینده بحرین در دقایق تلف شده نیز همه‌جانبه به دروازه تراکتور حمله کرد که این حملات منجر به گل نشد و تراکتور به جمع هشت تیم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ رسید.

عادل علی احمد خمیس النقبی قضاوت این مسابقه را بر عهده داشت و به فیلیپ ایوانوویچ از الخالدیه کارت زرد نشان داد.

با توجه به برتری ۲ بر یک در بازی رفت، تراکتور با پیروزی ۵ بر ۴ در مجموع دو مسابقه راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. شاگردان دراگان اسکوچیچ روز‌های ۱۴ و ۲۱ اسفند در دور یکچهارم نهایی، به مصاف برنده تقابل الوکره قطر و التعاون عربستان می‌روند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات