تیتر امروز

پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص
افاضات اضافه

پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص

در روز اول بهار، عوام‌الملک در نامه‌ای بسیار مهم به خواص از آنها خواسته زیاد زحمت نکشند و کمی هم استراحت کنند. او به نمایندگی از عوام پیشنهاد داده که سنه یکهزار و چهارصد و چهار خورشیدی را سنه...
علی جمالیان: بیماران قلبی عروقی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "مهمان من" با رییس بیمارستان شهید لواسانی

علی جمالیان: بیماران قلبی عروقی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند

سید علی جمالیان، فوق تخصص جراحی قلب و رییس بیمارستان شهید لواسانی در برنامه مهمان من از آخرین و تازه‌ترین یافته‌های علم پزشکی در حوزه قلب می‌گوید.
هر چه می‌خواهی باش، وقتی به حقوق مردم تجاوز کردی؛ باطل هستی/ارزش یک نظام به میزان احترام به حقوق افراد جامعه است/کسانی که به حریت و به حقوق انسان‌ها احترام می‌گذارند به علی نزدیک‌ترند/سیاست جایی نیست که کسی بگوید من به خدا پاسخ می‌دهم، اول باید به‌مردم پاسخ داد
در سی‌امین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد (قسمت اول):

هر چه می‌خواهی باش، وقتی به حقوق مردم تجاوز کردی؛ باطل هستی/ارزش یک نظام به میزان احترام به حقوق افراد جامعه است/کسانی که به حریت و به حقوق انسان‌ها احترام می‌گذارند به علی نزدیک‌ترند/سیاست جایی نیست که کسی بگوید من به خدا پاسخ می‌دهم، اول باید به‌مردم پاسخ داد

در سی‌امین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با شب قدر منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "شب قدر یا شب قتل" گفتگو کردیم.
نرخ ارز در ایران

پیش بینی قیمت دلار؛ درهم ۲۵ هزار تومان

در حالی که دلار بازار آزاد بالای ۹۰ هزار تومان است، موضوع توافق یا عدم توافق میان ایران و آمریکا بر سر مساله هسته‌ای ایران، مهمترین مساله روز‌های اخیر است و بر همین اساس، معامله‌گران به اخبار مربوط به این مساله توجه ویژه‌ای دارند.

کد خبر: ۱۸۰۴۲۴
۱۸:۰۷ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

پیش بینی قیمت دلار؛ درهم ۲۵ هزار تومان

دیدارنیوز: قیمت دلار در سومین روز هفته روند افزایشی داشت. این اسکناس که روز یکشنبه با پیش‌فروش سکه‌های مرکز مبادله کمی عقب‌نشینی کرد، روز دوشنبه با تعادل در عرضه و تقاضا یک کانال در کریدور نهم پیش‌روی کرد. معامله‌گران روند بازار ارز را با تکیه بر اخبار منطقه خاورمیانه انتظاری می‌دانند.

قیمت دلار روز دوشنبه با افزایش ۱۰۰ تومانی بازگشایی شد و با رشد پلکانی در کریدور نهم یک کانال بالا رفت. قیمت دلار در آخرین معامله روز دوشنبه در میانه کانال ابتدایی کریدور نهم به کار خود پایان داد و نسبت به روز یکشنبه افزایش ۶۰۰ تومانی داشت.

با وجود اینکه روز دوشنبه قیمت دلار افزایشی بود، معامله‌گران روند الاکلنگی بازار ارز را رنج می‌دانند و افزایش و کاهش‌های روز‌های اخیر را روند طبیعی بازار ارز عنوان می‌کنند.

پیش بینی قیمت دلار

موضوع توافق یا عدم توافق میان ایران و آمریکا بر سر مساله هسته‌ای ایران، مهمترین مساله روز‌های اخیر است و بر همین اساس، معامله‌گران به اخبار مربوط به این مساله توجه ویژه‌ای دارند.

گفتنی است مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا، روز دوشنبه وارد عربستان شد. علاوه بر وی مایکل والتز، مشاور امنیت ملی و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه برای تصمیم‌گیری در خصوص مسائلی نظیر جنگ اوکراین و موضوع هسته‌ای ایران وارد عربستان صعودی شدند. در همین راستا وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا در مصاحبه‌ای که با شبکه سی بی اس داشت تاکید کرد: «ایران به هیچ توافقی علاقه‌ای نشان نداده و تماسی برقرار نکرده است.»

در صورتی که ایران طی روز‌های آتی نسبت به اخبار فوق واکنش مساعدی نشان ندهد، این سیگنال می‌تواند انتظارات تورمی را بیش از پیش افزایش دهد و منجر به سقف‌شکنی دوباره قیمت دلار در کوتاه‌مدت شود.

قیمت تتر با دلار برابر شد

قیمت درهم روز دوشنبه با رشد محدود ۶۰ تومانی روی رقم ۲۵ هزار و ۶۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر با رشد ۱۰۰ تومانی روی رقم ۹۱ هزار و ۵۰۰ تومانی معامله شد. در لحظه نگارش این گزارش قیمت تتر با دلار تهران برابر است.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۵ هزار و ۳۱۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۹۵ هزار و ۹۷۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز دوشنبه با رشد ۱۶۳ تومانی روی رقم ۶۹ هزار و ۳۸۱ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در سومین روز معاملاتی هفته با رشد ۱۵۸ تومانی روی رقم ۶۷ هزار و ۴۹۱ تومانی کشف قیمت شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی