تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اسحاق جهانگیری مطرح کرد

باید در صداوسیما و همه‌جا تابلوی «دروغ ممنوع» نصب شود

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم درباره چند توییتی که در سال‌های گذشته خطاب به صداوسیما و با عنوان هشتگ دروغ ممنوع منتشر کرده است، گفت: کاری کنیم که همه جای کشور مخصوصا صداوسیما تابلو «دروغ ممنوع» نصب شود؛ مسئولین به بالا دستی‌های خود دروغ نگویند، این خیلی اتفاقی بدی است که شما به تصمیم‌گیر بالا دستی یک گزارش دروغی ارائه دهید که روی تصمیم‌گیری او اثر منفی بگذارد و سرنوشت مردم را تحت تاثیر قرار دهد.

کد خبر: ۱۸۰۴۰۷
۱۲:۴۷ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

باید در صداوسیما و همه‌جا تابلوی «دروغ ممنوع» نصب شود

دیدارنیوز: اسحاق جهانگیری باور دارد نباید مسئولین به بالا دستی‌های خود دروغ بگویند و در این‌باره توضیح می‌دهد که این خیلی اتفاقی بدی است که شما به تصمیم‌گیر بالا دستی یک گزارش دروغی ارائه دهید که روی تصمیم‌گیری او اثر منفی بگذارد و سرنوشت مردم را تحت تاثیر قرار دهد.

«اسحاق جهانگیری» بین سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ به‌عنوان ششمین معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم حضور داشت و در زمان فعالیتش بار‌ها نسبت به عملکرد صداوسیما نقد‌هایی را وارد کرد.

حتی در اواخر دولت دوم روحانی یعنی یکم خرداد ۱۴۰۰ توئیتی را منتشر کرد و نوشت: «صدا وسیما طبق روال گذشته تحریف و تخریب را ادامه می‌دهد. دفاع از عملکرد دولت را رییس‌جمهوری و وزرا انجام می‌دهد. من می‌خواهم از عواملی بگویم که مسبب بحران‌های امروز ایران هستند و از برنامه‌هایی که برای مقابله با آن‌ها دارم. به قصد افق‌گشایی آمده‌ام.»

اسحاق جهانگیری که چند سوال خبرآنلاین پاسخ داده که در ادامه می‌خوانید:

در دوره‌ای که دولت روحانی روی کار بود و حضور شما هم به چشم می‌آمد، چندین‌بار توییت‌هایی خطاب به صداوسیما و با عنوان هشتگ دروغ ممنوع منتشر می‌کردید، پس از گذشت سه سال هنوز هم معتقدید صداوسیما دروغ می‌گوید؟

مگر راستی وجود دارد که بخواهد دروغ بگوید؟ در سخنرانی سال گذشته که در قم و به مناسبت سالگرد آقای هاشمی برگزار شد، چند مطلب کلیدی را مطرح کردم. یکی اینکه نگذاریم ایران را به دهان اژد‌ها ببرند و وارد جنگ کنند، همان زمان هم گفتن این جمله خیلی سخت بود، نکته دوم اینکه کاری کنیم که همه جای کشور مخصوصا صداوسیما تابلو «دروغ ممنوع» نصب شود؛ مسئولین به بالا دستی‌های خود دروغ نگویند، این خیلی اتفاقی بدی است که شما به تصمیم‌گیر بالا دستی یک گزارش دروغی ارائه دهید که روی تصمیم‌گیری او اثر منفی بگذارد و سرنوشت مردم را تحت تاثیر قرار دهد.

این دروغ‌گویی‌ها بعضا از جانب رسانه و حتی رسانه‌های بزرگ‌تر و رسمی‌تر مثل صداوسیما سبب شده که اعتماد ملی نسبت به رسانه‌های مرجع مثل تلویزیون کم شود و مرجعیت رسانه‌ای تغییر پیدا کند؟

شما بهتر از من می‌دانید که این اتفاق رخ داده است.

آخرین برنامه، فیلم یا سریالی که تماشا کردید چیست؟

همین «جوکر» را می‌بینم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی