تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
نرخ ارز در ایران

قیمت دلار افزایشی شد

قیمت دلار در دومین روز هفته در منطقه‌ای محدود نوسان بالایی داشت اما با پایان یافتن حراج سکه، قیمت دلار به منطقه روز شنبه برگشت و افزایشی شد.

کد خبر: ۱۸۰۳۶۹
۱۸:۴۰ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳

قیمت دلار افزایشی شد

دیدارنیوز: قیمت دلار طی دومین روز هفته در منطقه‌ای محدود نوسان بالایی داشت. موضوع پیش فروش سکه‌های مرکز مبادله مهمترین دلیل نوسان قیمت دلار در روز یکشنبه بود. شروع این اقدام بانک مرکزی توانست روند تقاضا را در بازار ارز کمی تعدیل کند، اما با پایان یافتن حراج، قیمت دلار به منطقه روز شنبه برگشت و افزایشی شد.

قیمت دلار روز یکشنبه با کاهش ارزش بازگشایی شد. افت پلکانی قیمت دلار با تلرانس ۱۰۰ تا ۱۵۰ تومانی تا ظهر روز یکشنبه ادامه داشت، اما در نهایت اسکناس دلار با اختلاف قیمت ۱۰۰ تومانی با کانال اول از کریدور نهم، یعنی منطقه قیمتی روز شنبه به کار خود پایان داد.

روند تقاضا در بازگشایی بازار ارز در روز یکشنبه کمی کاهشی شد و بعد از ظهر بار دیگر تقاضا افزایش یافت. به اصطلاح معامله‌گران بازار ارز، نجوای «کی دلار داره؟ کی دلار داره؟» دوباره شروع شده است.

قیمت دلار افزایشی شد

پیش بینی قیمت دلار

روند نوسانی قیمت دلار در روز شنبه متاثر از برگزاری پیش‌فروش سکه‌های بانک مرکزی در مرکز مبادله اتفاق افتاد. این سکه‌ها در قالب ربع سکه، نیم سکه و تمام سکه و با تاریخ تحویل چهار تا هشت ماه دیگر عرضه می‌شود. در همین حال، بانک مرکزی به صراحت سلب ریسک و مسئولیت خود و مرکز مبادله را به خریداران اعلام کرده است. این یعنی بانی پیش‌فروش هیچ مسئولیتی در قبال تحویل سکه‌ها از سوی بانک ملی ندارد.

گفتنی است مهمترین مساله هفته‌های اخیر برای بازار‌های مالی، موضوع احتمال شدت یافتن تحریم‌ها علیه ایران و حاضر شدن ایران و آمریکا پای میز مذاکره است. به اعتقاد کارشناسان اقتصادی این ریسک همچنان در بازار‌های مالی بالاست و تلاش سیاست‌گذار در آزمودن راه‌های جنبی برای کاهش قیمت دلار اثر قابل توجهی ندارد.

قیمت تتر از دلار جلو افتاد

قیمت درهم روز یکشنبه همانند دلار، نوسان بالایی داشت و با کاهش ۴۰۰ تومانی به کانال ۲۴ هزار تومانی برگشت، اما در پایان معاملات بار دیگر در کانال ۲۵ هزار تومانی معامله شد. قیمت تتر با رشد ۶۰۰ تومانی روی رقم ۹۱ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد. در لحظه نگارش این گزارش تتر از دلار تهران ۵۰۰ تومان گران‌تر معامله می‌شود.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۴ هزار و ۸۴۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۹۵ هزار و ۷۹۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز یکشنبه با رشد ۴۶۹ تومانی روی رقم ۶۹ هزار و ۲۱۸ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در دومین روز معاملاتی هفته با رشد ۴۵۷ تومانی یک کانال پیش‌روی کرد و روی رقم ۶۷ هزار و ۳۳۳ تومانی کشف قیمت شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر