تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
قتل تلخ و دردناک امیر محمد خالقی

اطلاعیه دانشگاه تهران درباره قتل دانشجوی ۱۹ ساله/ ۴ اقدام انجام شد

درپی قتل دردناک امیر محمد خالقی، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران، این دانشگاه در اطلاعیه‌ای تکمیلی اقدامات انجام شده پس از این حادثه را اعلام کرد.

کد خبر: ۱۸۰۲۹۶
۱۴:۴۳ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

اطلاعیه دانشگاه تهران درباره قتل دانشجوی ۱۹ ساله/ ۴ اقدام انجام شد

دیدارنیوز: دانشگاه تهران درباره حادثه تلخ قتل یک دانشجو اطلاعیه‌ای تکمیلی منتشر کرد.

به گزارش دیدارنیوز، در اطلاعیه دانشگاه تهران درباره قتل امیرمحمد خالقی آمده است:

با عرض تسلیت مجدد به مناسبت ضایعه اسفناک قتل دانشجوی گرانقدر دانشگاه تهران، مرحوم امیرمحمد خالقی به حضور خانواده آن مرحوم، دانشجویان، استادان و دانشگاهیان عزیز، پیرو اطلاعیه قبلی به اطلاع می‌رساند پس از وقوع این حادثه اندوهبار و پیگیری‌های اولیه نیروی انتظامی، مشخص شد که این فاجعه دردناک به دست سارقان و در حوالی درب کوی دانشگاه در خیابان پروانه رخ داده است و علی‌رغم انتقال این دانشجوی عزیز به بیمارستان و انجام چندین عمل جراحی در بیمارستان شریعتی و تلاش بیدریغ پزشکان، متأسفانه دانشگاه این عزیز فرهیخته را از دست داد.

دانشگاه تهران با ابراز تأسف عمیق از این حادثه و ابراز همدردی با خانواده آن مرحوم و دانشجویان گرامی، اعلام می‌نماید که در ساعات اولیه صبح امروز شنبه، جلسه‌ای با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولین وزارت کشور، نیروی انتظامی و هیأت‌رئیسه دانشگاه تهران، در دفتر رئیس دانشگاه برگزار و ابعاد حادثه مورد بررسی همه‌جانبه قرار گرفت.

در این جلسه، ضمن همدردی اعضا با خانواده آن مرحوم و دانشجویان عزیز، اقدامات زیر مصوب شد:

۱ پیگیری جدی و مطالبه دانشگاه برای دستگیری قاتلان این دانشجوی عزیز و مجازات فوری آن‌ها، که بر اساس اعلام فرماندهی انتظامی کشور (فراجا) و دادستانی محترم تهران، ستاد ویژه‌ای برای این موضوع تشکیل شده است.

۲- ثبت رسمی شکایت از قاتلین از سوی دانشگاه و نیز ثبت رسمی شکایت از فردی که شب گذشته در تجمع دانشجویان در کوی دانشگاه، باعث بر هم‌خوردن فضای مسالمت‌آمیز این تجمع دانشجویی شده بود.

۳- استقرار دو کانکس نیروی انتظامی در محدوده کوی پروانه و خوابگاه شهید چمران و افزایش گشت‌های منطقه‌ای، که از صبح امروز با همکاری فرمانداری تهران در دست انجام است.

۴ تقویت سیستم روشنایی محدوده کوی دانشگاه و نصب دوربین‌های امنیتی، به خصوص در اطراف درب کوی پروانه برای تردد امن‌تر دانشجویان عزیز.

ضمناً مدیرکل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران، طی نامه‌ای استعفای خود را به سرپرست دانشگاه ارسال کرده و این استعفا مورد موافقت قرار گرفته است.

دانشگاه تهران به دانشجویان گرامی اطمینان می‌دهد که تا پایان رسیدگی به این موضوع، همانند روز‌های گذشته در کنار دانشجویان بوده و مطالبات آن‌ها را از کلیه دستگاه‌های ذیربط پیگیری خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر