تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

بازدید پزشکیان از نیروگاه هسته‌ای بوشهر

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری بعد از ظهر امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر استانی دولت به بوشهر، از بخش‌های مختلف فاز اول نیروگاه اتمی بوشهر بازدید کرد.

کد خبر: ۱۸۰۲۳۰
۱۶:۰۱ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

بازدید پزشکیان از نیروگاه هسته‌ای بوشهر

دیدارنیوز: رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های سفر به بوشهر، از فاز‌های ۱، ۲ و ۳ نیروگاه هسته‌ای این استان بازدید کرد.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر استانی دولت به بوشهر، از بخش‌های مختلف فاز اول نیروگاه اتمی بوشهر، از جمله اتاق کنترل و توربین آن بازدید کرد و با توضیحات مدیران و کارشناسان نیروگاه، از جزئیات فعالیت‌ها و تولید و انتقال برق تولیدی این نیروگاه به مدار مطلع شد.

رئیس جمهور همچنین از کارگاه عملیاتی احداث فاز‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر نیز بازدید کرد و در پایان این بازدید دستور نصب اولین بخش از تجهیزات مهم ساختمان راکتور واحد دوم با هدف ارتقای شاخص‌های ایمنی و نیز گودبرداری ساختمان‌های پمپ‌خانه واحد‌های ۲ و ۳ را صادر کرد.

قطعه نصب شده در فاز دوم نیروگاه یکی از عناصر اصلی سیستم‌های ایمنی پسیو بوده و متعلق به مجموعه تله مذاب می‌باشد که برای محدودسازی حوادث وخیم در نیروگاه­های هسته­ای نسل جدید ۳ پلاس (+۳) و با هدف نگهداری و خنک‎سازی مواد حاصله از ذوب بسته‌های سوخت هسته‌ای و پوسته راکتور و در راستای حفاظت از محیط زیست و مردم طراحی شده است. وزن این سیستم با تجهیزات جانبی آن ۶۶۰ تن بوده و وزن محفظه آن به تنهایی ۱۴۷.۵ تن است. تله مذاب می‌تواند افزایش دما تا ۲۵۰۰ درجه سانتی‌گراد را تحمل کند.

همچنین ساختمان‌های پمپ‌خانه واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر با تعداد ۱۸ پمپ اصلی وظیفه تأمین آب خنک‌کننده برای کندانسور توربین و برخی از مبدل‌های حرارتی مدار اول و دیزل ژنراتور‌های اضطراری را بر عهده خواهند داشت. فاز اول عملیات احداث این ساختمان‌ها شامل گودبرداری به حجم یک میلیون و پانصد هزار متر مکعب تا عمق ۲۳ متری است. در فاز‌های بعدی انجام ۵۲ هزار تن آرماتوربندی و ۲۵۰ هزار مترمکعب بتن‌ریزی از احجام عملیات ساختمانی قابل توجه آن است.

فاز اول نیروگاه اتمی بوشهر که در حال حاضر با ظرفیت هزار و ۱۵ مگاوات فعال است، در مدت ۱۱ سال سپری شده از آغاز فعالیت آن تا کنون ۷۲ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کرده و باعث جلوگیری از مصرف ۱۱۴ میلیون بشکه نفت خام و صرفه‌جویی بیش از ۸ میلیارد دلار سوخت فسیلی شده است.

در حال حاضر علاوه بر بازگشت سرمایه معادل ۴ بار هزینه ساخت این نیروگاه، در نتیجه فعالیت آن فضای عملیاتی تربیت نیروی متخصص و زمینه توسعه تولید انرژی پاک و پایدار نیز فراهم شده است.

فاز‌های دوم و سوم نیروگاه نیز هر یک هزار و ۵۷ مگاوات ظرفیت اسمی تولید دارند. در پایان این مراسم یادمان پنجاهمین سال تاسیس سازمان انرژی اتمی از سوی اسلامی رئیس این سازمان به پزشکیان اهدا شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی