تیتر امروز

هر چه می‌خواهی باش، وقتی به حقوق مردم تجاوز کردی؛ باطل هستی/ارزش یک نظام به میزان احترام به حقوق افراد جامعه است/کسانی که به حریت و به حقوق انسان‌ها احترام می‌گذارند به علی نزدیک‌ترند/سیاست جایی نیست که کسی بگوید من به خدا پاسخ می‌دهم، اول باید به‌مردم پاسخ داد
در سی‌امین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد (قسمت اول):

هر چه می‌خواهی باش، وقتی به حقوق مردم تجاوز کردی؛ باطل هستی/ارزش یک نظام به میزان احترام به حقوق افراد جامعه است/کسانی که به حریت و به حقوق انسان‌ها احترام می‌گذارند به علی نزدیک‌ترند/سیاست جایی نیست که کسی بگوید من به خدا پاسخ می‌دهم، اول باید به‌مردم پاسخ داد

در سی‌امین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با شب قدر منتشر می‌شود با ناصر مهدوی با موضوع "شب قدر یا شب قتل" گفتگو کردیم.
زیباکلام: رفیق‌دوست در برخی از ادعا‌های اخیر، خالی‌بندی کرد!/ امیری‌فر: احمدی‌نژاد گفت؛ کروبی و خاتمی را اعدام کنید، همه مشکلات حل می‌شود
بررسی کلان موضوعات سپهر سیاست در ایران با حضور دو فعال سیاسی

زیباکلام: رفیق‌دوست در برخی از ادعا‌های اخیر، خالی‌بندی کرد!/ امیری‌فر: احمدی‌نژاد گفت؛ کروبی و خاتمی را اعدام کنید، همه مشکلات حل می‌شود

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و حجه‌الاسلام عباس امیری‌فر، دو تن از فعالین سیاسی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات دیدار،...
هواشناسی ایران ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

بارش برف‌ و باران در مناطق غربی و شمال‌غربی/ شدت بارش‌ها در فارس، بوشهر و کرمان

بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری برای روز پنجشنبه ۲۵ بهمن، در مناطقی از نیمه جنوبی کشور ابرناکی و بارش باران و برف و وزش باد پیش بینی می‌شود. در نیمه شمالی فارس، بوشهر و کرمان بارش شدت خواهد داشت و در سایر مناطق رگبار پراکنده رخ می‌دهد، اما در بعد از ظهر از میزان بارندگی این مناطق کاسته می‌شود و ابرناکی و بارش در شمال غرب کشور آغاز می‌شود.

کد خبر: ۱۸۰۲۱۰
۰۹:۵۵ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

بارش برف‌ و باران در مناطق غربی و شمال‌غربی/ شدت بارش‌ها در فارس، بوشهر و کرمان

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اعلام کرد که در روز جمعه ۲۶ بهمن ماه با گذر سامانه بارشی از نوار شمالی کشور در شمال غرب، مناطقی از غرب و بعد از ظهر دامنه‌های جنوبی البرز و سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش برف و باران و وزش باد پیش بینی می‌شود.

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه براساس پیش بینی کلی بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری برای روز پنجشنبه ۲۵ بهمن، در مناطقی از نیمه جنوبی کشور ابرناکی و بارش باران و برف و وزش باد پیش بینی می‌شود گفت: در نیمه شمالی فارس، بوشهر و کرمان بارش شدت خواهد داشت و در سایر مناطق رگبار پراکنده رخ می‌دهد، اما در بعد از ظهر از میزان بارندگی این مناطق کاسته می‌شود و ابرناکی و بارش در شمال غرب کشور آغاز می‌شود.

وی ادامه اد: جمعه ۲۶ بهمن ماه با گذر سامانه بارشی از نوار شمالی کشور، در شمال غرب، مناطقی از غرب و بعد از ظهر دامنه‌های جنوبی البرز و سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش برف و باران و وزش باد پیش بینی می‌شود. همچنین در جنوب آذربایجان غربی و غرب کردستان بارش برف شدت خواهد داشت و طی این روز فارس، کرمان، ارتفاعات خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان افزایش ابر و بارش پراکنده رخ می‌دهد.

ضیاییان با بیان اینکه شنبه ۲۷ بهمن نیز در شرق سواحل دریای خزر، خراسان رضوی و شمال سمنان بارش برف و باران وزش باد و کاهش موقتی دما رخ می‌دهد و این سامانه از شمال شرق خارج خواهد شد افزود: همچنین در جنوب فارس، بوشهر، کرمان، شمال هرمزگان گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید رخ می‌دهد؛ درضمن بعد از ظهر جمعه و روز شنبه (۲۶ و ۲۷ بهمن) در دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: یکشنبه (۲۸ بهمن) در نیمه شرقی کشور جوی آرام و پایدار حاکم است و بتدریج با ورود سامانه بارشی دیگری از جنوب غرب کشور ابرناکی و بارندگی در غرب، جنوب غرب، جنوب و مناطقی از کرمان و هرمزگان پیش بینی می‌شود. دوشنبه ۲۹ بهمن ماه علاوه بر این مناطق در دامنه‌های جنوبی البرز شامل زنجان، قزوین، البرز و تهران بارش رخ می‌دهد و بعد از ظهر از میزان ابرناکی و بارش در نیمه غربی کاسته می‌شود. در خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان و همچنین در سواحل دریای خزر بارش باران و برف رخ می‌دهد و این موج از مرز شرقی کشور خارج می‌شود. قابل ذکر است جمعه دریای خزر و در سه روز آینده خلیج فارس مواج است.

وی در مورد آسمان تهران نیز با بیان اینکه آسمان تهران امروز ۲۵ بهمن نیمه ابری تا ابری و همراه با غبار محلی، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و برف با حداقل ۳ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگرادپیش بینی می‌شود گفت: طی جمعه ۲۶ بهمن نیز برای تهران آسمانی کمی ابری تا قسمتی ابری همراه با غبار صبحگاهی، به تدریج افزایش ابر و بارش باران و برف گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی