تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پزشکیان در نشست فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان بوشهر مطرح کرد

چرا باید مملکت ما با سخنرانی یک رئیس‌جمهور همه چیزش به هم بخورد؟

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در نشست با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان بوشهر گفت: باور دارم که کسی از خارج نمی‌تواند مشکلات ما را حل کند و خودمان باید مسائل مردم و جامعه را رفع کنیم. چرا باید مملکت ما با سخنرانی یک رئیس‌جمهور در آن سر دنیا همه چیزش به هم بخورد؟ چرا ما نباید بتوانیم مشکل‌مان را حل کنیم؟

کد خبر: ۱۸۰۲۰۳
۲۱:۱۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

چرا باید مملکت ما با سخنرانی یک رئیس‌جمهور همه چیزش به هم بخورد؟

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به تجاربی که در دوران جوانی باعث تغییر مسیر زندگی وی و تلاش برای کسب توانمندی و مهارت برای کمک به حل مشکلات مردم و جامعه شد، گفت: من باور داشته و دارم که کسی از خارج نمی‌تواند مشکلات ما را حل کند و خودمان باید مشکلات مردم و جامعه را حل کنیم.

مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن، در ادامه برنامه‌های چهارمین سفر استانی دولت به مقصد بوشهر، در نشست با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان با بیان اینکه جو صمیمی اینجا من را یاد جوانی‌هایم می‌اندازد، اظهار داشت: در دوره دانشجویی تحت تاثیر تفکر و اندیشه‌ای که داشتیم، فکر می‌کردم می‌توانیم با همان تعداد معدود دوستانم، همه مشکلاتی را که آن زمان در کشور داشتیم حل و همه مملکت را درست کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما آن زمان با همان چند نفر از دوستان‌مان می‌توانستیم دانشگاه را بهم بریزیم، افزود: این حرف را نمی‌زنم که شما هم دانشگاه را بهم بریزید، اما ما آن زمان کار‌های زیادی می‌کردیم. در ادامه به خاطر مشکلاتی که در دوران خدمت سربازی با آن‌ها مواجه شدم، مسیر زندگی من تغییر کرد؛ احساس کردم که من با تفکرات، باور و ایده‌هایی که دارم، با دیپلم و یک زندگی معمولی کارمندی امکان زندگی در جامعه و آینده را ندارم، اما به هیچ وجه به فکر رفتن به خارج نیفتادم چرا که باور دارم این مملکت متعلق به ماست.

پزشکیان با اشاره به اینکه پدر پولداری هم نداشتم و باید به خودم اتکا می‌کردم، لذا دیدم که راه دیگری جز درس خواندن ندارم، تصریح کرد: بر همین اساس دوباره تلاش کردم دیپلم مرتبط گرفتم و در آن زمان باز هم بین همه محصلان دختر و پسر منطقه اول شدم. این در حالی بود که بنده تا قبل از آن اساسا خیلی اهل درس خواندن نبودم و بیشتر دنبال جوانی کردن بودم، ولی وقتی وضعیت جامعه را دیدم تصمیم گرفتم تغییر کنم، چرا که دیدم در حق مردم نامردی می‌کنند و برخورد‌های نامناسب می‌شود و به مردم به چشم انسان نگاه نمی‌شود.

رئیس جمهور گفت: در آن مقطع تصمیم گرفتم پزشک شوم تا به حل مشکلات مملکت در عرصه بهداشت و درمان کمک کنم؛ باور من این است که ما خودمان باید مشکلات جامعه را حل کنیم، اگر نه کسی دیگر از خارج مشکلات ما را حل نخواهد کرد، لذا فکر و زندگی‌ام را صرف طراحی مسیر موفقیت در این راه کردم. بر این اساس پزشک شدم و وقتی در سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی به من پیشنهاد شد که مسئولیت بپذیرم، گفتم که قصد بنده این است که در رشته تخصصی خودم پیشرفت کنم تا بتوانم در این عرصه گرهی از مشکلات مردم باز کنم.

پزشکیان در ادامه بر ضرورت مشارکت، مسئولیت‌پذیری و نقش‌آفرینی قشر جوان دانشجو در حل مشکلات کشور تاکید کرد و افزود: جوان‌هایی دانشجوی ما بسته به آن دید و نگاهی که دارند باید فکر کنند که چه گره‌ای می‌توانند جامعه بازکنند و برای گره‌گشایی از مشکلات کشور چه مهارتی باید پیدا کنند؟

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر کسی اراده کند مشکلی را حل کند کافی است آن باور و اعتقاد در وجودش به وجود بیاید، تصریح کرد: چرا باید ناامید بشویم؟ چرا تصور اینکه یکی دیگر باید بیاید مشکل ما را حل کند باید در ذهن‌مان به وجود بیاید؟

پزشکیان با خواندن شعری از اقبال لاهوری در نفی وابستگی و امید واهی داشتن به بیگانگان افزود: من شعر «همچو آیینه مشو محو جمال دگران» را بار‌ها در محافل مختلف خوانده ام، چون با آن زندگی کرده‌ام، چرا باید مملکت ما با سخنرانی یک رئیس جمهور در آن سر دنیا همه چیزش به هم بخورد؟ چرا ما نباید بتوانیم مشکل‌مان را حل کنیم؟ چه کسی گفته آن‌ها می‌توانند جلوی ما را بگیرند و ما نخواهیم توانست گلیم خودمان را از آب بیرون بکشیم؟ کافی است به این باور برسیم که ما می‌توانیم و آن‌ها نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: اگر این باور و اعتقاد در ما به وجود بیاید می‌توانیم راه پیدا کنیم و نه تنها ناامید نخواهیم بود بلکه با قدرت در مقابل آن‌ها می‌ایستیم و تلاش خواهیم کرد که به عزت و سربلندی که شایسته ملت‌مان است برسیم و آن‌ها هم نمی‌توانند جلوی پیشرفت و ترقی ما را بگیرند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها