تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دنبال این هستیم که ببینیم چه کسانی بدون استعلام و چه کسانی با استعلام در چه سمت‌هایی مشغول هستند

توضیحات قاضی‌القضات در مورد قانون به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه در رابطه با بکارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: در مورد مشاغل حساس باید بتوانیم یک تصمیم جمعی بگیریم نه تک به تک. از سه مرجع در مورد به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس استعلام گرفته‌ایم که فقط یک مرجع پاسخ داده است.

کد خبر: ۱۸۰۱۲۶
۱۳:۳۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

توضیحات قاضی‌القضات در مورد قانون به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس

دیدارنیوز: رئیس قوه قضاییه در رابطه با بکارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: در مورد مشاغل حساس باید بتوانیم یک تصمیم جمعی بگیریم نه تک به تک. از سه مرجع در مورد به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس استعلام گرفته‌ایم که فقط یک مرجع پاسخ داده است.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ظهر امروز در چهارمین همایش «حلقه‌های میانی جامعه پردازی در نظام انقلابی» گفت: آن کاری که امام (ره) کرد، دل‌ها را جذب کرد و ظرفیتی که ایجاد کرد، آن نور الهی که در آن تابید؛ یک انقلاب بی نظیر را به پا کرد. دو قطبی آن زمان عالم در سال ۵۶ و ۵۷ را به سه قطبی دنیا تبدیل کرد.

وی افزود: جهان امروز به دو قطب شرق و غرب تبدیل شده بود و مستکبرین عالم با آسوده خاطری در جهت منافع استکباری خود، هر کدام ملتی و کشور‌هایی را در ذیل سلطه خود تعریف کرده بودند و به جلو می‌رفتند.

محسنی اژه‌ای با طرح این سوال که چرا این انقلاب ماندگار شد؟ گفت: این انقلاب مثل دیروز بعد از ۴۶ سال با همه فراز و فرود‌هایی که داشته و دارد، پایدار است. این مردم بعد از ۴۶ سال با همان انگیزه بلکه قوی‌تر و با همان شعار بلکه با شعور بیشتر و با همان غیرت بلکه بالاتر و با بصیرت بالاتر به میدان می‌آیند و زمان شناس هستند و دست رد به سینه استکبار می‌زنند.

محسنی اژه‌ای افزود: انقلاب اسلامی در برهه‌ای از زمان اتفاق افتاد که در محاسبات عادی و اندیشکده‌های شرق و غرب به هیچ‌وجه چنین اتفاقی پیش‌بینی نشده بود. در زمان وقوع انقلاب اسلامی همه دستگاه‌های عریض و طویل اطلاعاتی غرب و شرق سردرگم شده بودند. هیچ سیستم اطلاعاتی پیش‌بینی نکرده بود که یک روحانی بدون داشتن تجهیزات، بدون حزب و تشکل، شاخه سیاسی، فرهنگی، نظامی و ... بتواند ایده‌ای را ارائه دهد که افراد تحت ستمی را که به آن ستم هم عادت کرده بودند (نجات دهد) و توجه‌ها را به خود جلب کند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه امام (ره) که انقلاب کرد هیمنه استکبار فرو ریخت، گفت: افرادی که اسلام را بد فهمیدند و بد تعریف می‌کردند مقابل انقلاب اسلامی ایران ایستادند. امام (ره) با انقلاب به زن‌ها حرمت واقعی و به جوانان هویت واقعی داد. امام (ره) بعد از خدا به مردم تکیه و اعتماد کرد. با انقلاب اسلامی متحجرین مخالف امام (ره) شدند. افرادی که دین را از سیاست جدا می‌کردند در مقابل امام (ره) قرار گرفتند.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر اینکه باید با منویات امامین انقلاب حرکت کنیم و به آنچه رهبر انقلاب می‌خواهند عمل کنیم، گفت: یکی از خواسته‌های رهبر انقلاب در گام دوم انقلاب مردمی شدن هر چه بیشتر بود. در سند تحول و در عمل برای مردمی شدن تلاش کردیم. هیچ قشری نیست که ما در این مدت ملاقات نکرده باشیم. بحث مردمی بودن را توسعه داده‌ایم و در مساجد، حسینیه‌ها و نماز‌های جمعه مرتب حاضر می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که در گام دوم انقلاب مورد تکیه است، اقتصاد است، گفت: سعی کردیم تمام زمینه‌هایی که موجب مشکلات اقتصادی می‌شود را شناسایی کنیم و به دولت و مجلس ارائه دهیم. گزینش ما با گذشته متفاوت شده است، در مقام این هستیم افراد نخبه، انقلابی، ریشه‌دار، جوانان، باسواد و با استعداد را شناسایی کنیم و به خدمت بگیریم. درصدد هستیم از داخل خود دستگاه افراد را شناسایی کنیم و رشدشان بدهیم. در برخی مراحل گام دوم انقلاب اسلامی به علت مشکلات قانونی امکان واگذاری برخی پست‌ها به جوانان وجود ندارد.

محسنی اژه‌ای در رابطه با بکارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: در مورد مشاغل حساس باید بتوانیم یک تصمیم جمعی بگیریم نه تک به تک. از سه مرجع در مورد به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس استعلام گرفته‌ایم که فقط یک مرجع پاسخ داده است. تا الان به این رسیده‌ایم که افرادی که مشمول این قانون می‌شوند اجمالا بیشتر از یک نفر هستند و احتمال دارد در دستگاه‌های دیگر هم داشته باشیم. مدتی است دنبال این هستیم که ببینیم چه کسانی بدون استعلام و چه کسانی با استعلام در چه سمت‌هایی مشغول هستند تا بتوانیم در مورد آن‌ها تصمیم‌گیری کنیم. باید احصا کنیم ببینیم از ابتدای قانون چه کسانی مشمول این قانون بوده‌اند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها