تیتر امروز

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگو در برنامه «دیدار اقتصادی» با دکتر پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مسوولیت همه کارگزاران و خادمان مردم برای خدمتگزاری سنگین‌تر شد

پزشکیان: زمستان رنگ بهار گرفت

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری یک روز پس از راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: نمایش مجدد پایگاه مردمی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، به دل‌ها روشنایی و به قدم‌های خادمان ملت استواری و پویایی بخشید و بار دیگر زمستان رنگ بهار گرفت و امید‌های بزرگی جوانه زد.

کد خبر: ۱۸۰۱۰۶
۱۰:۴۶ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

پزشکیان: زمستان رنگ بهار گرفت

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور گفت: خلق جلوه‌های ماندگار از انسجام و وفاق ملی و نمایش مجدد پایگاه مردمی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، به دل‌ها روشنایی و به قدم‌های خادمان ملت استواری و پویایی بخشید و بار دیگر زمستان رنگ بهار گرفت و امید‌های بزرگی جوانه زد.

به نقل از رسانه ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان در اطلاعیه‌ای ضمن قدردانی از حضور مردم در مراسم ۲۲ بهمن تصریح کرد: امروز دولت وفاق ملی با اتکا به حضور شما ملت آگاه در صحنه‌های سیاسی و اجتماعی کشور و با تاسی از اندیشه‌های بلند امام راحل و عظیم الشان (ره) و رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، با وجود همه مشکلات و موانع، عزم جدی برای خدمت هر چه بیشتر به شما مردم عزیز و فداکار ایران دارد و امیدوار است با کمک و مشارکت همه آحاد مردم و گروه‌ها، گام‌های موثری برای توسعه و پیشرفت کشور و رفاه و آسایش مردم بردارد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت بزرگ و شریف ایران

حضور حماسی و پر شور شما مردم صبور و بیدار میهن اسلامی در جشن بزرگ ملی و گرامیداشت چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با خلق جلوه‌های ماندگار از انسجام و وفاق ملی و نمایش مجدد پایگاه مردمی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، به دل‌ها روشنایی و به قدم‌های خادمان ملت استواری و پویایی بخشید و بار دیگر زمستان رنگ بهار گرفت و امید‌های بزرگی جوانه زد.

این حضور باشکوه و این نمایش وحدت و وفاق در شرایطی که بدخواهان این ملت با تحریم‌های ظالمانه و ناجوانمردانه اقتصادی و ایجاد تنگنا‌های معیشتی و همچنین به کارگیری شگرد‌های گسترده تبلیغی و رسانه‌ای در پی یاس‌آفرینی و دلسرد کردن مردم نسبت به آرمان‌های انقلاب و کم اهمیت جلوه دادن دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی بودند، اهمیت مضاعفی داشته و مسئولیت همه کارگزاران و خادمان مردم را برای خدمتگزاری سنگین‌تر کرد.

مطلب مرتبط:

چرا قیمت دلار را «اصلاح» نمی‌کنید؟

رئیس‌جمهور: اگر آمریکا مدعی مذاکره‌ است، پس این غلط‌ها چیست؟

امروز دولت وفاق ملی با اتکا به حضور شما ملت آگاه در صحنه‌های سیاسی و اجتماعی کشور و با تاسی از اندیشه‌های بلند امام راحل و عظیم الشان (ره) و رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، با وجود همه مشکلات و موانع، عزم جدی برای خدمت هر چه بیشتر به شما مردم عزیز و فداکار ایران دارد و امیدوار است با کمک و مشارکت همه آحاد مردم و گروه‌ها، گام‌های موثری برای توسعه و پیشرفت کشور و رفاه و آسایش مردم بردارد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، از همه مردم نجیب و قدرشناس در سرتاسر کشور، تشکل‌ها و احزاب سیاسی کشور که امروز در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن با اتحاد و همبستگی مستحکم خود نشان دادند انقلاب متعلق به همه مردم این مرز و بوم است، قدردانی می‌کنم و از پیشگاه خداوند متعال سربلندی و عزت روزافزون ملت شریف ایران را در سایه تحقق آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد