تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس پلیس راهور فراجا عنوان کرد

انتخاب اتوبوس دانش آموزان کرمانی اشتباه بود

سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه تلخ واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی گفت: انتخاب اتوبوس دانش آموزان کرمانی برای یک سفر طولانی اقدامی نادرست بود.

کد خبر: ۱۷۹۹۶۲
۱۷:۱۴ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۳

انتخاب اتوبوس دانش آموزان کرمانی اشتباه بود

دیدارنیوز: رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به حادثه دلخراش تصادف اتوبوس دانش‌آموزی که منجر به جان باختن شش نفر شد، بر عزم جدی پلیس برای شناسایی و معرفی مقصران این حادثه تأکید کرد و گفت: تمام ابعاد این حادثه به صورت کارشناسی در حال بررسی است و تمام افرادی که با فعل یا ترک فعل در وقوع این اتفاق سهم داشته‌اند، بدون اغماض به مراجع قضایی معرفی خواهند شد و انتظار داریم با قاطعیت قانونی با این افراد برخورد شود.

سردار سیدتیمور حسینی با بیان این که نظارت‌ها بر اساس صورت وضعیت اتوبوس‌ها انجام می‌شود، بیان کرد: پاسگاه‌های پلیس راه، صورت وضعیت‌ها را ملاک کنترل خود قرار می‌دهند. این اسناد باید به‌وضوح مشخص کنند که اتوبوس برای حمل دانش‌آموزان یا دانشجویان به‌کار گرفته شده است. در این حالت، کارشناسان ما در پاسگاه‌ها می‌توانند پیش از آغاز سفر، مواردی نظیر کارت شناسایی خودرو، معاینه فنی، وضعیت لاستیک، ترمز، چراغ‌ها و دیگر مولفه‌های ایمنی را بررسی کنند.

صورت وضعیت مربوط به اردوی دانش‌آموزی تنظیم نشده بود

وی اظهار کرد: متأسفانه، در این حادثه، صورت وضعیت مربوط به اردوی دانش‌آموزی تنظیم نشده بود و همین امر موجب شد این اتوبوس مانند یک وسیله نقلیه عمومی معمولی تلقی شود.

فرسودگی ناوگان، معضل جدی در حمل و نقل جاده‌ای

رئیس پلیس راهور فراجا به شرایط فرسودگی اتوبوس‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: اتوبوسی که در این حادثه استفاده شده، طی دو یا سه سال گذشته صرفاً در مسیر‌های کوتاه کمتر از ۷ کیلومتر فعالیت داشته است. انتخاب چنین وسیله نقلیه‌ای برای یک سفر طولانی اقدامی نادرست و ناشی از کوتاهی در رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی بوده است. این حادثه تلنگری جدی به همه مسئولان مرتبط است که بدانند ایمنی حمل و نقل عمومی تنها محدود به اردو‌های دانش‌آموزی نیست. بیش از ۷۰ درصد از اتوبوس‌های بین‌شهری ما در سن فرسودگی قرار دارند و این مسئله خطری بزرگ برای تمامی مسافران است.

خطر پنهان تعویض اتاق خودرو‌های فرسوده

وی همچنین به پدیده رایج تعویض اتاق خودرو‌های فرسوده اشاره کرد و افزود: برخی افراد تصور می‌کنند با تعویض اتاق، مشکلات ایمنی خودرو حل می‌شود. اما این اقدامی کاملاً اشتباه است. وسیله نقلیه‌ای که شاسی و ساختار اصلی آن دچار پوسیدگی است، با این تغییرات سطحی ایمن نمی‌شود. ما در پلیس راهور به‌زودی فرآیند تعویض اتاق را بازنگری خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد خودرو‌های فاقد استاندارد‌های ایمنی به‌سادگی شماره‌گذاری شوند.

نوسازی ناوگان؛ راه‌حل اساسی برای افزایش ایمنی

سردار حسینی با تأکید بر اهمیت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور، عنوان کرد: بیش از ۹۲ درصد جابه‌جایی‌های کشور از طریق جاده‌ها انجام می‌شود و سهم سایر روش‌ها مانند ریلی، هوایی و دریایی کمتر از ۷ درصد است. این آمار نشان می‌دهد که جاده‌های ما محور اصلی حمل‌ونقل هستند و نیازمند توجه فوری به نوسازی ناوگان مسافری و باری هستند. کوتاهی در این زمینه به معنای به خطر انداختن جان صد‌ها هزار مسافر است.

لزوم رعایت قوانین و برخورد با خاطیان

رئیس پلیس راهور فراجا در پایان با اشاره به نقش مهم مسئولان در ایمن‌سازی ناوگان عمومی، تاکید کرد: تمام بخش‌های مرتبط باید وظایف قانونی خود را به‌طور کامل انجام دهند. ما نیز در پلیس راهور با جدیت تمامی تخلفات را رصد می‌کنیم و با هرگونه کوتاهی که به خطر افتادن جان مردم منجر شود، برخورد خواهیم کرد. ایمنی جاده‌ها اولویت غیرقابل‌چشم‌پوشی ماست و انتظار داریم سایر نهاد‌ها نیز به طور جدی در این مسیر همراه باشند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها