تیتر امروز

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده
بررسی و تحلیل پیدایش بحران آب در کشور با کارشناس ارشد محیط زیست

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده

محمد درویش نامی آشنا برای دوست داران و طرفداران محیط زیست است اما به دلیل اظهارنظرهایش درباره وضعیت محیط زیست در کشور به چهره مردمی تبدیل شده است، او مهمان هفتمین سری از برنامه تیتر بود.
ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع

این بیستمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی ایران ۱۹ بهمن ۱۴۰۳

بارش برف و باران در کشور/ هوای سرد چند روز می‌ماند

امروز جمعه (۱۹ بهمن)، در استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز، سواحل دریای خزر و برخی مناطق واقع در شمال غرب، بخش‌هایی از مرکز، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، بارش برف و باران، وزش باد شدید، در مناطق کوهستانی کولاک برف و ریزش بهمن پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۷۹۸۹۹
۰۹:۳۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۳

بارش برف و باران در کشور/ هوای سرد چند روز می‌ماند

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش برف و باران و کاهش دما در اغلب مناطق کشور خبر داد.

سید صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز (۱۹ بهمن)، در استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز، سواحل دریای خزر و برخی مناطق واقع در شمال غرب، بخش‌هایی از مرکز، دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، بارش برف و باران، وزش باد شدید، در مناطق کوهستانی کولاک برف و ریزش بهمن پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره وضعیت جوی نخستین روز هفته آینده توضیح داد: روز شنبه (۲۰ بهمن)، در غرب، استان‌های ساحلی دریای خزر و برخی مناطق شمال غرب، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، جنوب، مرکز و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: همچنین روز یکشنبه (۲۱ بهمن)، در شمال شرق، شرق، سواحل دریای خزر، بخش‌هایی از مرکز و ارتفاعات کرمان بارش باران دور از انتظار نیست. روز دوشنبه (۲۲ بهمن)، در برخی مناطق شمال شرق و سواحل دریای خزر بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره استقرار جوی پایدار در کشور توضیح داد: روز سه‌شنبه (۲۳ بهمن)، جوی پایدار برای اغلب نقاط کشور پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: امروز، در مرکز، جنوب، شرق، استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز مرکزی و همچنین روز شنبه (۲۰ بهمن) در برخی مناطق شمال شرق و روز یکشنبه (۲۱ بهمن) در نیمه شرقی کشور در برخی ساعت‌ها وزش باد شدید و در برخی مناطق خیزش گردوخاک انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تصریح کرد: با توجه به شکل‌گیری توده گردوخاک روی کشور عراق و انتقال آن به غرب و جنوب غرب کشور، کاهش کیفیت هوا در این مناطق طی امروز انتظار می‌رود.

وی با اشاره به کاهش دمای هوا در کشور گفت: طی ۵ روز آینده در بیشتر مناطق کشور به ویژه در نیمه شمالی، کاهش بین ۸ تا ۱۲ درجه دما و ماندگاری هوای سرد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: امروز، مناطق شمالی و مرکزی خلیج‌فارس و همچنین از امروز تا ظهر یکشنبه، دریای خزر مواج هستند. همچنین روز یکشنبه، خلیج‌فارس و تنگه هرمز مواج می‌شوند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی استان تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۰ بهمن)، نیمه ابری، از بعد از ظهر افزایش باد، به تدریج ابری و گاهی بارش پراکنده، در شب کاهش محسوس دما و بارش پراکنده برف با حداکثر دمای ۶ و حداقل دمای منفی یک و روز یکشنبه (۲۱ بهمن)، ابری و مه رقیق، گاهی رگبار برف، از بعد از ظهر افزایش باد و به تدریج کاهش ابر پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا (۲۰ بهمن‌ماه) بندرعباس با دمای ۲۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۴- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد