
فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی میگوید که تعیین نرخ بلیت هواپیما بر عهده دولت نیست و نظارت بر ایرلاینها با سازمان هواپیمایی است.
دیدارنیوز: وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: تعیین نرخ بلیت هواپیما طبق مصوبه قانونی و رای دیوان عدالت بر عهده دولت نیست، اما نظارت بر ایرلاینها با سازمان هواپیمایی است که دنبال خواهد شد.
فرزانه صادق در حاشیه نشست امروز هیات دولت و بازدید از نمایشگاه توانمندیهای وزارت دفاع در جمع خبرنگاران، بیان کرد: اکنون هم با سازمان فضایی و هوایی وزارت دفاع و هم با مپنا در حال همکاری هستیم؛ چرا که تهیه و تجهیز هواپیماها به قطعات یکی از مهمترین موضوعاتی است که دنبال میکنیم.
وی در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای کنترل نرخ بلیت هواپیما و قطار برای ایام نوروز، بیان کرد: تعیین نرخ بلیت هواپیما طبق مصوبه قانونی و رای دیوان عدالت بر عهده دولت نیست، اما نظارت بر ایرلاینها با سازمان هواپیمایی است که در حال انجام است.