تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عارف، معاون اول رئیس‌جمهور خبر داد

مشکلات خودروی وارداتی جانبازان رفع شده است

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد: در موضوع خودرو جانبازان، پیگیری‌های جدی‌ای صورت گرفته و تفاهمنامه‌ای میان بنیاد شهید انقلاب اسلامی، وزارت صمت و بانک مرکزی امضاء شده که به موجب آن، مشکلات ارزی و ورود خودرو حل شده است، اما ممکن است موارد خاصی وجود داشته باشد که با پیگیری‌ها، این مسائل نیز حل خواهد شد.

کد خبر: ۱۷۹۷۸۴
۱۹:۲۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات خودروی وارداتی جانبازان مرتفع شده است

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور عصر امروز (سه‌شنبه)، برای تقدیر و بزرگداشت دلاوری‌ها و صبوری جانبازان به مجتمع بازتوانی اعصاب و روان رفت و در فضایی صمیمانه با قهرمانان دفاع مقدس دیدار کرد، حرف‌های آن‌ها را شنید و دستورات لازم را برای رفع مشکلات آن‌ها صادر کرد.

در این مراسم، محمدرضا عارف در حالی که رئیس بنیاد شهید او را همراهی می‌کرد، از بخش‌های این مرکز بازدید کرد و پای دردل و صحبت‌های جانبازان و مسئولان بیمارستان نشست.

معاون اول رئیس جمهور در پایان بازدید از این مرکز در گفتگو با خبرنگاران گفت: از همان روز‌های ابتدای دولت چهاردهم به دنبال حل مشکلات جانبازان و ایثارگران بودیم و امروز نیز برای تقدیر از جانبازان از این مرکز بازدید کردم و در جریان اقدامات درمانی و مشکلات این جانبازان و ایثارگران قرار گرفتیم.

عارف افزود: مشکلات مربوط به مسکن، استخدام فرزندان، اصلاح ضریب جانبازی از مهمترین مسائلی بود که عزیزانمان مطرح کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در موضوع خودرو جانبازان، پیگیری‌های جدی‌ای صورت گرفته و تفاهمنامه‌ای میان بنیاد شهید انقلاب اسلامی، وزارت صمت و بانک مرکزی امضاء شده که به موجب آن، مشکلات ارزی و ورود خودرو حل شده است، اما ممکن است موارد خاصی وجود داشته باشد که با پیگیری‌ها، این مسائل نیز حل خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر