تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مسکن مانند طلا و ارز نیست که نتوان آن را حل کرد

رئیسی: حتما باید مستاجران به خیابان‌ها بریزند؟

محمدمنان رئیسی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات رهبری برای ضرورت تأمین مسکن مردم، عنوان کرد: این نحوه حکمرانی در مسکن نیست. حتما باید مستاجران به خیابان‌ها بریزند؟ مسکن مانند طلا و ارز نیست که نتوان آن را حل کرد.

کد خبر: ۱۷۹۷۶۹
۱۷:۱۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳

رئیسی: حتما باید مستاجران به خیابان‌ها بریزند؟

دیدارنیوز: نماینده مردم قم در مجلس خواستار اجرای قانون جهش تولید مسکن از سوی دولت شد.

محمدمنان رئیسی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۶ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود با بیان اینکه بر اساس آمار رسمی، سالانه ۶۰۰ هزار ازدواج به ثبت می‌رسد که تعدادی از آن‌ها منجر به طلاق می‌شود و از این میزان نیز تعدادی به خانه پدری باز نمی‌گردند و نیازمند مسکن هستند، گفت: در حال حاضر تعداد زیادی درخواست انباشته در حوزه مسکن داریم. بر اساس قانون جهش تولید مسکن باید سالانه یک میلیون مسکن تولید شود که انجام نمی‌شود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تأمین مسکن مناسب، حق هر ایرانی است، گفت: سامانه ثبت نام مسکن از سوی وزارت راه مسدود شده و علیرغم نامه نگاری‌های کمیسیون عمران، هنوز راه اندازی نشده و اجازه ثبت نام به مردم داده نمی‌شود. زمین برای من و شما نیست بلکه انفال است، اما مردم محروم هستند.

به نقل از رسانه خانه ملت، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکیدات رهبری برای ضرورت تأمین مسکن مردم، عنوان کرد: این نحوه حکمرانی در مسکن نیست. حتما باید مستأجران به خیابان‌ها بریزند؟ مسکن مانند طلا و ارز نیست که نتوان آن را حل کرد. طبق برنامه هفتم، ۳۳۰ هزار هکتار طی این ۵ سال باید به مردم عرضه شود که بر این اساس تا کنون باید ۳۵ هزار هکتار از این میزان عرضه می‌شد، اما یک سوم آن نیز اتفاق نشده است.

حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست این قسمت از جلسه صحن علنی را بر عهده داشت در پاسخ به نماینده قم خطاب به وزارت راه و شهرسازی بر سرعت و دقت کامل در این حوزه تأکید کرد و از کمیسیون عمران خواست بعد از پیگیری‌های لازم، گزارش آن را ارائه کند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها