تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس‌جمهور می‌گوید تقویت وحدت میان کشور‌های اسلامی از اقتضائات مهم شرایط کنونی جهان است

دیدار پزشکیان با رئیس مجلس عراق؛ کشورهای اسلامی به بازسازی غزه و لبنان کمک کنند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در دیدار با محمود المشهدانى رئیس مجلس عراق گفت: در زمینه کمک به غزه و لبنان، پیشنهاد ما این است هر یک از کشور‌های اسلامی در حد وسع خود برای بازسازی و بازگشت مردم این مناطق به زندگی، کمک و مساعدت کنیم.

کد خبر: ۱۷۹۷۱۶
۲۰:۵۲ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳

دیدار پزشکیان با رئیس مجلس عراق

دیدارنیوز: رئیس جمهور با بیان اینکه معتقدیم آنچه موجب تضعیف و انفعال امت اسلامی خواهد شد، دامن زدن به اختلافات داخلی است، اظهار داشت: اگر کشور‌های اسلامی ضمن تلاش برای توسعه اقتصاد، معیشت و امنیت ملت‌های خود، در راستای اهداف مشترک، از اختلاف پرهیز کنند و با یکدیگر متحد باشند، قطعا دسیسه‌های دشمنان و بدخواهان به نتیجه نخواهد رسید.

مسعود پزشکیان عصر امروز دوشنبه در دیدار با محمود المشهدانى رئیس مجلس عراق و هیئت همراه، هم‌افزایی، همدلی و تقویت وحدت میان کشور‌های اسلامی را از اقتضائات مهم شرایط کنونی جهان عنوان کرد و گفت: معتقدیم آنچه موجب تضعیف و انفعال امت اسلامی خواهد شد، دامن زدن به اختلافات داخلی است و اگر کشور‌های اسلامی ضمن تلاش برای توسعه اقتصاد، معیشت و امنیت ملت‌های خود، در راستای اهداف مشترک از اختلاف پرهیز کنند و با یکدیگر متحد باشند، قطعا دسیسه‌های دشمنان و بدخواهان به نتیجه نخواهد رسید.

رئیس جمهور در ادامه همکاری و هماهنگی‌های پایدار در حوزه‌های تجاری و اقتصادی، علمی و فناوری و مرزی را از جمله بستر‌های مناسب برای تحکیم و تقویت مناسبات میان کشور‌های اسلامی و زمینه‌ساز انسجام و وحدت بیشتر در جهان اسلام عنوان کرد و افزود: اگر بتوانیم این همکاری‌ها را در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، حمل و نقل، بهداشت و درمان و فرهنگی توسعه و گسترش دهیم، موجب افزایش قدرت‌مان خواهد شد و کشور و ملت‌های‌مان را نیز در برابر هرگونه هجمه‌ای مصون خواهیم کرد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود به تحولات اخیر منطقه به ویژه در سوریه اشاره کرد و با تأکید بر ضرورت هوشمندی و نقش‌آفرینی مثبت و موثر کشور‌های اسلامی در قبال تحولات این کشور گفت: موضع ما در قبال سوریه شکل‌گیری دولتی فراگیر با مشارکت همه مردم، حفظ تمامیت ارضی و عدم تجزیه و آشوب در این کشور و به طور کلی عدم تحقق اهداف شوم دشمنان امنیت و ثبات منطقه است و در این راستا با دیگر کشور‌های اسلامی در تعامل هستیم.

رئیس جمهور همچنین ضمن قدردانی از مواضع محکم و قاطعانه عراق در حمایت از مردم مظلوم غزه گفت: در زمینه کمک به غزه و لبنان، پیشنهاد ما این است هر یک از کشور‌های اسلامی در حد وسع خود برای بازسازی و بازگشت مردم این مناطق به زندگی، کمک و مساعدت کنیم، چرا که بی‌تفاوتی نسبت به درد و رنج مردم مسلمان غزه و لبنان به دور از آموز‌های دینی و انسانی ما است.

محمود المشهدانی رئیس مجلس عراق نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران و دیدار با پزشکیان، بر اهتمام مجلس عراق نسبت به حمایت از دولت این کشور در راستای اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور تأکید کرد و گفت: ما همچنین بر تحکیم و تقویت اشتراکات و همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی با جمهوری اسلامی ایران تأکید داریم.

رئیس مجلس عراق همچنین مواضع مشترک ایران و عراق در قبال مسئله فلسطین را مواضعی شرافتمندانه و اصولی عنوان کرد و افزود: محور مقاومت در یک سال و نیم گذشته به رغم از دست دادن برخی چهر‌های برجسته و فرماندهان خود دستاورد‌های بسیار بزرگی را رقم زده است، لذا حفظ ابتکار عمل در مواجهه با دشمنان امت اسلامی در برهه حساس فعلی بسیار با اهمیت و ضروری است.

در این دیدار اعضای هیئت پارلمانی عراق از جمله رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در زمینه‌های مختلف همکاری میان دو کشور پرداختند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها