تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
انسداد مرزهای کشور در حال انجام است

وزیر کشور: بیش از یک میلیون نفر از اتباع غیرمجاز اخراج شده‌اند

اسکندر مومنی، وزیر کشور گفت: امسال یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از اتباع غیرقانونی در مرز‌ها طرد شدند، سازمان بین المللی مهاجرت نیز در جریان این موضوع قرار دارد.

کد خبر: ۱۷۹۶۵۰
۱۹:۵۹ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

وزیر کشور: بیش از یک میلیون نفر از اتباع غیرمجاز اخراج شده‌اند

دیدارنیوز: وزیر کشور گفت: انسداد مرز‌های کشور در حال انجام است و اعتبارات آن به ستاد کل نیرو‌های مسلح داده شده است.

اسکندر مؤمنی در نشست با امروز کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به موضوع انسداد مرز‌ها به ویژه در حوزه استان سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: اعتبارات آن به ستاد کل نیرو‌های مسلح داده شده است تا هر چه سریعتر انجام شود.

وی افزود: برای پیگیری این موضوع نیز چند بازدید از مناطق مرزی داشته‌ام، امسال یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از اتباع غیرقانونی در مرز‌ها طرد شدند، سازمان بین المللی مهاجرت نیز در جریان این موضوع قرار دارد.

وی با اشاره به موضوع تقسیمات کشوری در استان کرمان، گفت: قطعا استان کرمان یک استان بزرگ و وسیع است که نیازمند توجه بیشتر است، اما طبق دستور داده شده تا پایان امسال هیچ اقدامی در حوزه تقسیم این استان، انجام نخواهد شد، اما راهکار‌هایی برای حل مشکلات آن ارائه شده است.

وزیر کشور همچنین با اشاره به اهمیت استقرار فرماندهی انتظامی در جنوب استان کرمان اعلام کرد: این موضوع ضروری بوده و در حال پیگیری است.

وی در ادامه تصریح کرد: در راستای ساماندهی مرز و موضوع اتباع بیگانه؛ لایحه تشکیل سازمان ملی مهاجرت در دولت نهایی و به مجلس ارائه شده است. لازم است مجلس زمان رسیدگی به این لایحه تمام دستگاه‌ها و ارگان‌های مربوط به این سازمان را یکپارچه ببینند و همه سازمان‌های ذیربط آن را نظارت کنند.

وی در ادامه یکپارچگی اختیارات و مسئولیت‌های سازمان‌ها و نهاد‌ها در حوزه مرزی را نیز مورد تأکید دانست.

مؤمنی همچنین با بیان اینکه امروز امنیت مرز‌ها موضوع مشترکی میان ایران و پاکستان است، گفت: باتوجه به حوادث تروریستی که در این مرز‌ها شاهد بودیم، طرف پاکستانی برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران اعلام آمادگی کرده است.

وزیر کشور در ادامه با اشاره به کارگروهی که در این وزارتخانه برای پیگیری توسعه جزیره بوموسی تشکیل شده، عنوان کرد: تغییرات در حوزه اسم جزیره و همچنین موضوع لوله گذاری برای تأمین آب بوموسی را پیگیری خواهیم کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها