تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اولین بار این خبر در صفحه توییتر خانم ندا شمس وکیل دادگستری منتشر شد

شایعه تجاوز تکنسین اورژانس به یک زن/ سخنگوی اورژانس: واقعی باشد، آن فرد باید حذف شود

بابک یکتاپرست، سخنگوی اورژانس کشور در واکنش به شایعه تجاوز به یک زن در آمبولانس گفت: اگر مورد تجاوز تکنسین اورژانس به بیمار در داخل آمبولانس اورژانس صحت داشته باشد، باید بگویم چنین فردی در سیستم اورژانس که هیچ در سیستم درمان کشور جایی ندارد و معتقدیم که محرومیت شغلی ۲ ساله کافی نیست و این فرد به کلی باید از سیستم درمان حذف شود؛ چرا که اگر بعد از ۲ سال برگردد دوباره چنین کاری را انجام می‌دهد.

کد خبر: ۱۷۹۶۲۳
۱۳:۱۹ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

شایعه تجاوز تکنسین اورژانس به یک زن/ سخنگوی اورژانس: واقعی باشد، آن فرد باید حذف شود

دیدارنیوز: سخنگوی اورژانس کشور گفت: اگر ماجرای تجاوز تکنسین آمبولانس اورژانس به یک زن صحت داشته باشد، ۲ سال محرومیت شغلی کافی نیست و این فرد باید از سیستم سلامت کشور حذف شود.

بابک یکتاپرست سخنگوی اورژانس کشور، در گفتگو با خبرآنلاین، می‌گوید: از روز انتشار خبر تجاوز تکنسین به یک زن در آمبولانس، با جدیت موضوع را مورد پیگیری قرار دادیم.

او می‌گوید: اولین بار این خبر در صفحه توییتر خانم ندا شمس وکیل دادگستری منتشر شد و ما هم از ابتدا از طریق مجاری مختلف مثل تماس، ارسال پیام در صفحه خصوصی شبکه‌های مجازی این خانم مثل توییتر پیگیری را شروع کردیم، اما هنوز جوابی از ایشان دریافت نکرده‌ایم.

سخنگوی اورژانس کشور تاکید می‌کند: ما یک شماره تلفن همراه از وکیلی که خبر تجاوز به یک زن در آمبولانس را منتشر کرده پیدا کردیم و تماس گرفتیم، اما شماره در دسترس نیست و دیگر پیام‌های ما به این وکیل هم بی جواب مانده است.

او می‌گوید: ما هنوز نمی‌دانیم این مسئله صحت دارد یا خیر؛ هنوز نمی‌دانیم آمبولانس ۱۱۵ بوده یا مربوط به بخش خصوصی بوده است و در چه سالی و در کدام شهر و در کدام مرکز اورژانس ما اتفاق افتاده است و هیچ کدام از موارد فوق برای ما محرز نشده که واقعیت ماجرا چیست.

یکتاپرست در پاسخ به اینکه آیا تاکنون گزارش مورد مشابهی از تجاوز عوامل اورژانس به آن‌ها اعلام شده است یا خبر، تاکید می‌کند: هر کسی در هر شغلی ممکن است یک سری مشکلات اخلاقی داشته باشد، اما ما تاکنون مورد مشابه تجاوز که وکیل دادگستری آن را مطرح کرده نداشتیم و عمده شکایات از اورژانس موارد فنی، یعنی به دیر رسیدن یا نرفتن آمبولانس به محلی که افراد تماس گرفته بودند، مربوط است.

او می‌گوید: پشت تمام آمبولانس‌های اورژانس شماره "۱۹۰" نوشته شده است و اگر کسی هر نوع شکایتی از آمبولانس‌ها دارد، با این شماره تماس بگیرد و موضوع را مطرح و پیگیری کند و بازرسی اورژانس هم شکایت مطرح شده را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کند.

سخنگوی اورژانس ادامه می‌دهد: اگر مورد تجاوز تکنسین اورژانس به بیمار در داخل آمبولانس اورژانس صحت داشته باشد، باید بگویم چنین فردی در سیستم اورژانس که هیچ در سیستم درمان کشور جایی ندارد و معتقدیم که محرومیت شغلی ۲ ساله کافی نیست و این فرد به کلی باید از سیستم درمان حذف شود؛ چرا که اگر بعد از ۲ سال برگردد دوباره چنین کاری را انجام می‌دهد.

او تاکید می‌کند: حوزه سلامت و درمان، حریم امن مردم است و تمام افتخار ما این است که امنیت ذهنی را در مواقع نیاز درمان فوری برای مردم فراهم می‌کنیم و اگر چنین اتفاقی افتاده باشد مسلما باید با چنین فردی به طور قاطع برخورد شده و باید از این سیستم حذف شود؛ چرا که خود من به عنوان شهروند در چنین مواقعی احساس امنیت نمی‌کنم و معلوم است که باید حذف شود. ما فقط منتظریم که وکیل مربوطه تکلیف صحت آن را زودتر مشخص کنند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر