تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
محمد کشتی‌آرای، رئیس اسبق اتحادیه طلا و جواهر تهران از رد پای عوامل داخلی و خارجی در بازار طلا خبر داد

رشد قیمت طلا و سکه تا چه‌زمانی ادامه دارد؟

محمد کشتی‌آرای، رئیس اسبق اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه رشد روز شنبه قیمت طلا و سکه ارتباطی با قیمت دلار نداشته است، گفت: دو عامل اصلی در این رشد قیمت تأثیرگذار بودند؛ نخست، قیمت جهانی اونس طلا که روز جمعه بار دیگر از مرز ۲۸۰۰ دلار عبور کرد و تا ۲۸۱۲ دلار افزایش یافت. عامل دوم، افزایش ارزش ارز نسبت به روز پنجشنبه بود که این دو عامل در مجموع موجب شدند قیمت طلا و سکه با رشد حدود یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان همراه شود.

کد خبر: ۱۷۹۶۱۳
۱۱:۲۸ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

رشد قیمت طلا و سکه تا چه‌زمانی ادامه دارد؟

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه هفته سوم بهمن را نیز صعودی آغاز کرد. اما این چه عواملی سوخت جهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه بوده‌اند؟ محمد کشتی‌آرای، رئیس اسبق اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفتگو با تجارت‌نیوز عوامل مختلفی را برای شکل‌گیری چنین روندی در بازار طلا مطرح کرده است.

قیمت اونس جهانی در تعطیلات پایان هفته بازار‌های مالی در ایران، رکورد تاریخی خود را شکست و بالاتر از سطح ۲۸۰۰ دلار قرار گرفت. پیش از این، کارشناسان بازار‌های مالی و سرمایه‌ای تاکید کرده بودند که اگر قیمت اونس طلا در محدوده ۲۷۷۰ دلار تثبیت شود، احتمال شکستن سقف تاریخی افزایش خواهد یافت که دیدگاهی کوتاه‌مدت را ارائه می‌دهد.

روند صعودی قیمت به اونس جهانی طلا محدود نماند و همزمان با بازگشایی بازار‌های ایران در روز شنبه، بازار طلا و سکه صعودی شد. روندی که هفته‌هاست ادامه دارد و با شدت و ضعف دنبال شده است. اما چه عواملی سوخت رشد قیمت طلا و سکه شده‌اند؟ آیا این روند همچنان ادامه خواهد داشت؟

اونس جهانی طلا سوخت رشد بازار طلا و سکه شد

محمد کشتی‌آرای، رئیس اسبق اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه رشد روز شنبه قیمت طلا و سکه ارتباطی با قیمت دلار نداشته است، به تجارت‌نیوز گفت: «دو عامل اصلی در این رشد قیمت تأثیرگذار بودند؛ نخست، قیمت جهانی اونس طلا که روز جمعه بار دیگر از مرز ۲۸۰۰ دلار عبور کرد و تا ۲۸۱۲ دلار افزایش یافت. البته اونس طلا پس از این رشد با یک تعدیل همراه شد، اما همچنان از سطح قیمت روز پنجشنبه بالاتر است.»

رشد قیمت طلا و سکه تا چه‌زمانی ادامه دارد؟

او افزود: «عامل دوم، افزایش ارزش ارز نسبت به روز پنجشنبه بود که این دو عامل در مجموع موجب شدند قیمت طلا و سکه با رشد حدود یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان همراه شود.»

این مقام صنفی اضافه کرد: «البته در اواسط هفته گذشته نیز شاهد افزایش قیمت بودیم، اما در روز‌های پایانی هفته به دلیل کاهش نرخ ارز، قیمت‌ها نیز کاهش یافت. با این حال، روز شنبه مجدداً نرخ ارز با افزایش همراه شد و همین امر باعث رشد قیمت طلا و سکه شد.»

تا زمانی که دلار و اونس جهانی طلا افزایشی باشند، بازار طلا و سکه نیز صعودی است

اما آیا در چنین شرایطی، می‌توان سقف کوتاه‌مدتی برای قیمت سکه تعیین کرد؟ به‌عنوان‌مثال، اگر قیمت تا سطح مشخصی افزایش یابد، آیا می‌توان انتظار رشد بیشتر را داشت یا احتمال کاهش وجود دارد؟

کشتی‌آرای در پاسخ به این سوال تجارت‌نیوز بیان کرد: «طلا و سکه تحت تأثیر دو شاخص عمده قرار دارند که هیچ‌کدام حد و مرزی مشخص ندارند.»

او توضیح داد: «قیمت جهانی طلا تحت تأثیر عوامل اقتصادی و سیاسی بین‌المللی است و در داخل کشور نیز، نرخ ارز یکی از مؤلفه‌های تعیین‌کننده است.»

این مقام صنفی بیان کرد: «از آنجا که هیچ‌کدام از این دو شاخص، سقف یا کف ثابتی ندارند، همواره موجب نوسانات در بازار طلا و سکه خواهند شد.»

عضو هیات رئیسه کمیسیون طلا و جواهر اتاق اصناف ایران تاکید کرد: «بنابراین، تا زمانی که این دو فاکتور افزایشی باشند، بازار طلا نیز صعودی خواهد بود و در صورت کاهش، روند نزولی در پیش خواهد گرفت. در هر شرایطی، تغییرات قیمت طلا و سکه به این دو عامل وابسته است.»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
از دزفول
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
0
0
خدا ریشه‌ی باعت وبانی این وضع نابسامان اقتصادی را بخشکاند مردم عادی را نابود کردند خودشان در رفاه کامل. عده ای در این 46سال بر ثروت مملکت دست کرده اند ومیچاپتد و مردم را بیچاره کردند هیچکس از .... گرفته تا بقیه از همه چی حرف میزنند غیر از گرانی. جوانانمان توان تشکیل زندکی ندارند. بابا غط کردیم سما هارد سر کار آوردیم. وای به روزی.....
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور