تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
هواشناسی ایران ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی از چهارشنبه و تداوم آلودگی کلانشهر‌ها

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از اواخر وقت چهارشنبه و تداوم آلودگی کلانشهر‌ها در سه روز آتی خبر داد.

کد خبر: ۱۷۹۶۱۱
۱۱:۱۶ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی از چهارشنبه و تداوم آلودگی کلانشهر‌ها

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از اواخر وقت چهارشنبه (۱۷ بهمن‌ماه) و تداوم آلودگی کلانشهر‌ها به‌ویژه در نیمه شمالی ایران طی سه روز آتی خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۱۴ بهمن‌ماه) برای استان‌های کرمان، جنوب یزد، برخی مناطق فارس، جنوب اصفهان، برخی مناطق استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و چهار محال و بختیاری بارش باران و برف، گاهی وزش باد و برای هرمزگان و ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان، جزایر واقع در تنگه هرمز و شرق خلیج فارس رگبار و رعد و برق گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روز‌های یکشنبه و دوشنبه (۱۵ بهمن‌ماه) خلیج فارس و تنگه هرمز و دوشنبه دریای عمان مواج خواهد بود.

آسمان اغلب مناطق کشور آرام می‌گیرد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: دوشنبه و سه‌شنبه (۱۶ بهمن‌ماه) جوی آرام در بیشتر مناطق کشور برقرار می‌شود.

ورود سامانه بارشی جدید از چهارشنبه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه اظهار کرد: از امروز تا چهارشنبه (۱۷ بهمن‌ماه) پایداری نسبی جو به‌خصوص در نیمه شمالی کشور سبب افزایش نسبی آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهر‌های پرجمعیت و صنعتی می‌شود. چهارشنبه از اواخر وقت با ورود سامانه بارشی در برخی مناطق غرب و شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران و برف همراه با کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

بارش شدت می‌گیرد

ضیاییان در ادامه اظهار کرد: پنجشنبه (۱۸ بهمن‌ماه) و جمعه (۱۹ بهمن‌ماه) سامانه بارشی تقویت می‌شود و مناطق گسترده‌تری را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گفته وی پنجشنبه در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، سواحل خزر، ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز بارش رخ خواهد داد و جمعه علاوه بر این مناطق بارش در مرکز، شرق، جنوب، جنوب شرق و شمال شرق کشور پیش‌بینی می‌شود.

وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۵ بهمن‌ماه) صاف و غبار صبحگاهی، در بعد از ظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۱۶ بهمن‌ماه) کمی ابری، از بعد از ظهر وزش باد و افزایش ابر با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

گرم‌ترین و سردترین مراکز استان کدامند؟

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا (۱۵ بهمن‌ماه) و پس فردا (۱۶ بهمن‌ماه) بندرعباس با دمای ۲۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۹- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان