تیتر امروز

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی

بارش‌ها ۵۱ درصد کاهش یافت

طبق داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۱۱ بهمن‌ماه ۳.۶ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۷.۵ میلیمتر است، بنابراین ۵۱.۷ درصد بارش کمتری در این بازه زمانی دریافت شده است.

کد خبر: ۱۷۹۵۵۹
۱۳:۴۵ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳

بارش‌ها ۵۱ درصد کاهش یافت

دیدارنیوز: بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۱۱ بهمن، ۵۱.۱ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۵۰.۵ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۱۰۳.۲ میلیمتر بوده است.

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۱۱ بهمن‌ماه ۳.۶ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۷.۵ میلیمتر است بنابراین ۵۱.۷ درصد بارش کمتری در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۱۱ بهمن‌ماه در کشور به‌طور میانگین ۴.۶ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۱۱.۸ میلیمتر است. در نتیجه ۶۱.۳ درصد با کاهش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای فصل جاری تا ۱۱ بهمن‌ماه بارش با میانگین ۱۶.۶ میلیمتر ثبت شده که نسبت به بارش ۴۴.۲ درصدی وضعیت نرمال با ۶۲.۵ درصد کاهش بارش مواجه شده‌ایم.

از ابتدای آبی سال جاری تا ۱۱ بهمن‌ماه به‌طور میانگین ۵۰.۵ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۱۰۳.۲میلیمتر) با کاهش ۵۱.۱ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان مازندران بیش از میانگین بلندمدت بارش دریافت کرده است چراکه تا ۱۱ بهمن‌ماه بارش ۳۰۶.۵ میلیمتری در این استان ثبت شده که نسبت به بارش ۲۹۱.۴ میلیمتری بلندمدت، ۵.۲ درصد افرایش بارش را نشان می‌دهد.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه کهگیلویه و بویر احمد بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۷۸.۸ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۱۱۱.۵ میلیمتر است، ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۶۷.۱ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۹.۸ درصدی بارش در این استان است.

شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می‌یابد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر