تیتر امروز

اقتصاد آمریکا سلطه‌اش را از دست می‌دهد/ موافقت دولت با یارانه جدید/ دلیل خاموشی‌ها قاچاق سوخت است؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اقتصاد آمریکا سلطه‌اش را از دست می‌دهد/ موافقت دولت با یارانه جدید/ دلیل خاموشی‌ها قاچاق سوخت است؟

این پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
اوامرتان برای مقاومت‌کردن ما مستدام
افاضات اضافه

اوامرتان برای مقاومت‌کردن ما مستدام

عوام‌الملک در نامه‌ای به مسعود، از او و سایر خواص خواسته مقاومت حداکثری را در این روزهای پرفشار حداکثری با حضور در منازل آنها یاد بگیرد. او قول داده نان و پیاز هم همراه داشته باشد تا فشاری به...
احتمال حمله پیشگیرانه اسرائیل/ مذاکره تهران و واشنگتن در تعلیق/ ضرب الاجل کاخ سفید به حماس
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال حمله پیشگیرانه اسرائیل/ مذاکره تهران و واشنگتن در تعلیق/ ضرب الاجل کاخ سفید به حماس

این هفتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حمید دانش‌آموز، سرپرست فرمانداری پیشوا خبر داد

رئیس‌جمهور به جنوب شرق تهران سفر می‌کند

حمید دانش‌آموز، سرپرست فرمانداری پیشوا گفت: شهرستان‌های جنوب شرق استان تهران روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه میزبان رئیس‌جمهور است.

کد خبر: ۱۷۹۴۹۸
۲۰:۵۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

رئیس‌جمهور به جنوب شرق تهران سفر می‌کند

دیدارنیوز: سرپرست فرمانداری پیشوا گفت: شهرستان‌های جنوب شرق استان تهران روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه میزبان رئیس‌جمهور است و یکی از اولویت‌های اصلی ما در این سفر نیز رفع موانع، جذب اعتبار و کمک به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

حمید دانش‌آموز عصر امروز در نشست صمیمی با اصحاب رسانه این شهرستان اظهار داشت: وفاق و همدلی سیاست مهم دولت در سطح کشور و شهرستان پیشوا است که در نوع خود نقش بسیار مهمی نیز در پیشرفت و رفع مشکلات پیشوا دارد.

وی ادامه داد: همه ما باید با اتحاد و همدلی و در جهت پیشرفت کشور عزیزمان، زیر پرچم سه رنگ ایران اسلامی برای حل مشکلات مردم و پیشرفت، نهایت همکاری را داشته باشیم.

سرپرست فرمانداری پیشوا نقش رسانه‌ها را در تقویت وفاق ملی نیز بسیار مهم و اثرگذار دانست و گفت: در بعضی مواقع نقش رسانه‌ها از مدیران و مسئولان نیز مهم‌تر است، چرا که رسانه‌ها می‌توانند در حفظ امنیت ملی و روانی و فضاسازی‌های غلط و بدخواهانه دشمنان، به بهترین شکل ایستادگی کنند و تأثیرگذار باشند.

دانش‌آموز با اشاره به آغاز دهه مبارک فجر به تشریح دستاورد‌های متعدد انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در دهه مبارک فجر، ۵۳ پروژه عمرانی مهم و شاخص با اعتباری بالغ‌بر ۱۷۰۰ میلیارد تومان در شهرستان پیشوا افتتاح خواهد شدـ

وی ادامه داد: همچنین ۷ پروژه مهم عمرانی نیز با اعتباری بالغ‌بر ۵۳۸ میلیارد تومان در دهه مبارک فجر کلنگ زنی خواهد شد.

سرپرست فرمانداری پیشوا در پایان از اهمیت همکاری با سایر نهاد‌ها و حمایت‌های ملی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام سخن گفت و افزود: با پیگیری‌های مستمر و همکاری با نمایندگان مجلس و استانداری، امیدواریم در حد توان موانع موجود در مسیر اجرای بسیاری از پروژه‌ها برطرف شود.

دانش‌آموز با تأکید بر اینکه یکی از اولویت‌های اصلی ما در شهرستان پیشوا کاهش مشکلات و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام است، اظهار داشت: در شهرستان پیشوا، مشکلات متعددی وجود دارد، اما تمام سعی و اهتمام دولت کاهش قابل توجه مشکلات و رفع دغدغه‌های مردم است که در این راه نیز، نهایت سعی و تلاش خود را به کار بسته‌ایم.

سرپرست فرمانداری پیشوا گفت: در شهرستان پیشوا، پروژه‌های عمرانی متعددی را داریم که مدت‌هاست نیمه‌کاره یا به روی زمین مانده است و با وجود اینکه افتتاح و بهره‌برداری از تمامی این پروژه‌ها به اعتبار بسیار زیادی نیازمند است، اما نهایت سعی خود را به کار بسته‌ایم تا بسیاری از این پروژه‌ها در حد توان و تا پایان دولت به بهره‌برداری برسدـ

حمید دانش‌آموز گفت: شهرستان‌های جنوب شرق استان تهران روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه میزبان رئیس‌جمهور است و یکی از اولویت‌های اصلی ما در این سفر نیز رفع موانع، جذب اعتبار و کمک به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

سرپرست فرمانداری پیشوا در پایان خاطرنشان کرد: سیاست اصلی دولت در خصوص پروژه‌های عمرانی، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و بر زمین مانده است و ما نیز در شهرستان پیشوا در این راستا گام بر می‌داریم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی