تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
هنوز بیش از دو ماه حقوق از باشگاه طلبکار هستیم

بیانیه موسیمانه درباره جدایی از استقلال

نماینده پیتسو موسیمانه، سرمربی پیشین تیم استقلال با انتشار نامه‌ای، جدایی او از آبی‌های تهران را به صورت رسمی تایید و اعلام کرد: پیتسو موسیمانه و دستیارانش هنوز بیش از دو ماه حقوق از باشگاه طلبکار هستند.

کد خبر: ۱۷۹۴۰۷
۱۰:۳۶ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

بیانیه موسیمانه درباره جدایی از استقلال

دیدارنیوز: نماینده سرمربی پیشین تیم استقلال با انتشار نامه‌ای، جدایی او از آبی‌های تهران را به صورت رسمی تأیید و دلیل آن را بیان کرد.

گروه «Marketing and Management Sports» به‌عنوان نماینده حقوقی پیتسو موسیمانه با انتشار بیانیه‌ای به صورت رسمی جدایی این مربی اهل آفریقای جنوبی از کادر فنی تیم فوتبال استقلال را تأیید کرد و دلایل این تصمیم را توضیح داد.

متن این بیانیه در زیر آمده است:

«سرمربی گرامی، پیتسو موسیمانه به دلیل مسائل حل نشده پیرامون دستمزد‌های پرداخت نشده او و دستیارانش در کادر فنی، به صورت قطعی و فوری به همکاری خود با باشگاه استقلال ایران خاتمه می‌دهند. این تصمیم دشوار پس از تلاش‌های گسترده برای حل موضوع اتخاذ شده است. با وجود فرصت‌های فراوانی که از سوی گروه MT Sports Maketing & Management به‌عنوان تیم مدیریت پیتسو موسیمانه برای حل مسائل موجود داده و مذاکرات اولیه با مدیرعامل پیشین استقلال در سال گذشته که با نوتیس رسمی در مورخ یکم ژانویه سال ۲۰۲۵ همراه شد، باشگاه استقلال قادر به حل مسئله نبود.

بیانیه موسیمانه درباره جدایی از استقلال

با این حال به نشانه حسن نیت، مربی پیتسو و تیم فنی او مطابق مقررات فیفا، یک مهلت ۱۵ روزه دیگر به مدیرعامل و اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه دادند تا زمام امور را در دست گرفته و اقدام به پرداخت دستمزد‌های معوقه کنند؛ هرچند که باشگاه در آن مهلتی که برای خودش تعیین کرده بود هم نتوانست مشکل را برطرف کند. مربی پیتسو موسیمانه و دستیارانش هنوز بیش از دو ماه حقوق از باشگاه طلبکار هستند.

مربی پیستو صمیمانه از بازیکنانی که تعهد و استعدادشان هر چالشی را ارزنده می‌کرد، قدردانی می‌کند. باشگاه استقلال همچنان در لیگ قهرمانان آسیا یک مدعی است و گواه آنهم تساوی برابر الاهلی پرستاره در عربستان است که خود آن نیز یکی از تیم‌های پیشین موسیمانه بود. استقلال اکنون در جدول لیگ حرفه‌ای خلیج فارس یازدهم است. این تیم در ۱۰ بازی‌اش زیر نظر موسیمانه در لیگ تنها سه بار باخت، ضمن اینکه توانست جواز صعود به دور بعد جام حذفی ایران را هم کسب کند. هواداران پرشور استقلال، الهام‌بخش مربی پیتسو بودند و تیم فنی او شامل ماخیر دیویدز، موسی ماتلابا، کابلو رانگواگا و کایل سولومون از موفقیت تیم در این فصل اطمینان دارد».

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر