تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دردسرهای آبی‌ها در این فصل ادامه دارد ..

مهلت ۱۰ روزه موسیمانه به استقلال؛ به فیفا شکایت می‌کنم

بر اساس ادعای یکی از فعالان رسانه‌ای فوتبال آفریقای جنوبی، پیتسو موسیمانه سرمربی سابق استقلال که روز گذشته به صورت ناگهانی قراردادش را با این باشگاه فسخ کرد، به آبی‌ها ۱۰ روز مهلت داده تا مطالباتش را پرداخت کنند، در غیر این صورت شکایت از طریق فیفا را آغاز می‌کند.

کد خبر: ۱۷۹۳۹۶
۰۹:۲۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

مهلت ۱۰ روزه موسیمانه به استقلال؛ به فیفا شکایت می‌کنم

دیدارنیوز: طبق ادعای یکی از فعالان رسانه‌ای فوتبال آفریقای جنوبی، سرمربی پیشین استقلال اقدام به تهدید مسئولان این باشگاه بابت پرداخت مطالبات خود کرده است.

پیتسو موسیمانه که روز دوشنبه به مسئولان باشگاه استقلال به مدت ۲۴ ساعت فرصت پرداخت مطالبات خود را داده بود، روز گذشته (سه‌شنبه) اقدام به فسخ قرارداد کرد.

یکی از چهره‌های سرشناس فوتبال آفریقای جنوبی به نام «روبرت ماراوا» مدعی شد که موسیمانه از مدیران باشگاه استقلال خواستار پرداخت تمامی مبلغ قرارداد خود شده است. در صورتی که این اتفاق نیفتد، سرمربی پیشین تیم ملی آفریقای جنوبی به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) شکایت خواهد کرد.

مطلب مرتبط:

واکنش باشگاه استقلال به فسخ موسیمانه؛ غیرمنتظره بود!/ مربیان داخلی روی نیمکت

شوک به استقلال؛ موسیمانه فسخ کرد!

این خبرنگار در صفحه خود نوشت: «پیتسو موسیمانه به دلیل عدم پرداخت مطالبات خود، باشگاه استقلال را ترک کرده و تیم حقوقی او، این خبر را در گفتگو با من تأیید کرده است.»

وی همچنین بخشی از نامه وکلای سرمربی پیشین استقلال به مدیران این باشگاه را در صفحه خود منتشر کرد که در آن آمده است: «به شما مهلتی ۱۰ روزه داده می‌شود تا ارزش کامل قرارداد‌های فی‌مابین را به همراه خسارات مربوط به تأخیر پرداخت کنید؛ وگرنه این مسئله را فوراً و بدون اطلاع بعدی از طریق مراجع قضایی فیفا پیگیری می‌کنیم.»

موسیمانه در ۱۴ مسابقه روی نیمکت استقلال نشست و نتوانست آماری بهتر از سه پیروزی، هفت تساوی و چهار شکست از خود بر جای بگذارد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر