تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
رشد دلار و ادامه گرانی‌ها در ایران

رکورد تاریخی قیمت طلا در بازار +جدول

بازار طلا و سکه در حالی شاهد رکورد‌های عجیب و غریب قیمتی است که طلای جهانی این روز‌ها در مسیر نزولی است و این رشد قیمت تنها یک متهم دارد و آن، قیمت دلار است.

کد خبر: ۱۷۹۳۷۴
۱۷:۱۲ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۳

رکورد تاریخی قیمت طلا در بازار +جدول

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه دو هفته است که به طور متوالی با رشد قیمت دلار در حال افزایش است. معامله‌گران معتقدند تا زمانی که بازارساز در بازار مداخله نکند قیمت دلار و به تبع قیمت طلا به صورت پلکانی افزایشی است.

بازار طلا و سکه در حالی شاهد رکورد‌های عجیب و غریب قیمتی است که طلای جهانی این روز‌ها در مسیر نزولی است و این رشد قیمت تنها یک متهم دارد و آن، قیمت دلار است. اسکناس آمریکایی با رشد پلکانی قیمت افسار قیمت طلا و سکه را در دست گرفته و با خود به سمت سقف‌های تاریخی می‌برد.

کاهش قیمت اونس جهانی طلا

اونس جهانی طلا امروز سه‌شنبه ۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ با کاهش قیمت روی رقم ۲۷۴۴ دلار ایستاد.

اونس جهانی نقره نیز با کاهش قیمت روی رقم ۳۰ دلار و ۱۶ سنتی معامله می‌شود. هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی با کاهش قیمت ۹۵ هزار و ۵۴۰ تومان معامله شد.

سکه امامی از ۶۱ میلیون تومان عبور کرد!

سکه امامی روز دوشنبه ۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ با افزایش قیمت به رقم ۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید.

سکه بهار آزادی نیز با افزایش ۴۰۰ هزار تومانی در رقم ۵۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله شد. نیم سکه هم با افزایش ۵۵۰ هزار تومانی به رقم ۳۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان رسید.

ربع سکه، اما بدون تغییر قیمت روی قیمت ۱۸ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان معامله شد. همچنین سکه گرمی بدون تغییر قیمت، ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.

رکورد تاریخی قیمت طلا در بازار +جدول

هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۳ هزار تومانی به ۵ میلیون و ۶۱۵ هزار تومان رسید.

همچنین هر مثقال طلا ۱۸ عیار با افزایش ۱۴ هزار تومانی از ۲۴.۳۲۵.۰۰۰ (بیست و چهار میلیون و سیصد و بیست و پنج هزار) تومان به ۲۴.۳۳۹.۰۰۰ (بیست و چهار میلیون و سیصد و سی و نه هزار) تومان رسید.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

معامله‌گران افزایش حباب و قیمت قطعات سکه و طلا را به دلیل ورود تقاضا‌ی جدید به بازار طلا می‌دانند. آن‌ها می‌گویند که هدایت افسار قیمت طلا و سکه در بازار در دست دلار است که بازارساز نیز نتوانسته با خبردرمانی روند افزایشی آن را متوقف کند.

از سوی دیگر، رشد انتظارات تورمی، ورود تقاضای جدید و سیگنال‌های سیاسی و نگرانی‌ها از تصمیمات احتمالی سخت‌گیرانه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، علیه ایران، تأثیر قابل‌توجهی بر روند نوسانات بازار داشته‌اند. فعالان بازار بر این باورند که این عوامل، فضای روانی بازار را متأثر کرده و به رشد قیمت‌ها دامن زده است.

باید دید در روز‌های آینده بازارساز روند افزایشی قیمت دلار را متوقف می‌کند یا همچنان بازار روند طبیعی خود را طی خواهد کرد.

منبع: اقتصاد24
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان