تیتر امروز

هم فرمان فشار حداکثری و هم پیشنهاد مذاکره/ تلاش آمریکا برای فعال‌کردن مکانیسم ماشه/ اعلام جرم علیه دو بازیگر پیشکسوت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

هم فرمان فشار حداکثری و هم پیشنهاد مذاکره/ تلاش آمریکا برای فعال‌کردن مکانیسم ماشه/ اعلام جرم علیه دو بازیگر پیشکسوت

این هفتاد و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حامد بیدی: میانگین عمر فعالیت یک کارشناس در استارتاپ‌ها دو تا سه سال است و بعد؛ مهاجرت!/ شهروندان ایرانی در مثلث برمودای فناوری در جهان فراموش شده‌اند/ همه می‌دانند، پادشاه فیلترینگ لخت است
گفتگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با مدیرعامل پلتفرم کارزار

حامد بیدی: میانگین عمر فعالیت یک کارشناس در استارتاپ‌ها دو تا سه سال است و بعد؛ مهاجرت!/ شهروندان ایرانی در مثلث برمودای فناوری در جهان فراموش شده‌اند/ همه می‌دانند، پادشاه فیلترینگ لخت است

«ایرانشهر» در هشتمین برنامه از سلسله گفتگو‌های خود با حامد بیدی، مدیرعامل پلتفرم کارزار و کنشگر مطالبه حق دسترسی آزاد شهروندان به اینترنت به صحبت نشسته و عمده مسائل و چالش‌های پیرامون حکمرانی...
به خاطر ۶۰ هزار دلار مطرح شد

«موسیمانه» استقلال را تهدید کرد؛ پول ندهید، فسخ می‌کنم!

پیتسو موسیمانه، سرمربی استقلال که نتایج خوبی با این تیم بحران‌زده در این فصل نگرفته، در ایمیلی به مسئولان استقلال اعلام کرده در صورت عدم پرداخت مطالباتش، قرارداد فی‌مابین را فسخ خواهد کرد.

کد خبر: ۱۷۹۳۶۲
۱۱:۵۵ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۳

«موسیمانه» استقلال را تهدید کرد؛ پول ندهید، فسخ می‌کنم!

دیدارنیوز: سرمربی تیم فوتبال استقلال با ارسال ایمیلی به این باشگاه خواهان پرداخت مطالباتش شد.

مسئولان باشگاه استقلال برای پرداخت مطالبات پیتسو موسیمانه، سرمربی آفریقایی آبی‌پوشان به او اعلام کرده بودند که با توجه به مشکلات انتقال پول به بانک‌های آفریقای جنوبی، بهتر است در یکی از کشور‌های حوزه خلیج فارس حساب بانکی باز کند.

موسیمانه به همراه برخی از دستیارانش صبح یکشنبه راهی امارات شدند تا حساب بانکی باز کنند، اما در همین حین مسئولان استقلال متوجه شدند که سرمربی آفریقایی تیم‌شان با ارسال ایمیلی تهدیدآمیز به این باشگاه خواستار پرداخت مطالباتش شده است. این اقدام که باعث تعجب مسئولان استقلال شده بود، در حالی از سوی موسیمانه صورت گرفت که اختلاف حساب او با باشگاه حدود ۶۰ هزار دلار است.

در ایمیل موسیمانه به مسئولان استقلال اعلام شده است؛ در صورت عدم پرداخت مطالباتش، قرارداد فی‌مابین را فسخ خواهد کرد. مدیران استقلال به موسیمانه توضیح دادند که انتقال پولش به بانک‌های آفریقای جنوبی برگشت خورده، اما مشکلی برای انتقال پول به حساب او در کشور امارات وجود ندارد.

سرمربی استقلال شب گذشته به ایران بازگشت. به نظر می‌رسد؛ کشمکش بین موسیمانه و استقلال به جا‌های باریک کشیده شده و باید دید در آینده چه اتفاقاتی رخ می‌دهند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی