تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
بالاکشیدن پول مردم با هر روشی!

شگرد جدید کلاهبرداران؛ پلیس به دارندگان کارتخوان هشدار داد

سردار داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت به دارندگان دستگاه کارتخوان هشدار داد که در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند.

کد خبر: ۱۷۹۳۲۶
۱۷:۱۸ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۳

شگرد جدید کلاهبرداران؛ پلیس به دارندگان کارتخوان هشدار داد

دیدارنیوز: رئیس پلیس فتا پایتخت به دارندگان دستگاه کارتخوان هشدار داد که در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند.

سردار داوود معظمی گودرزی گفت: اخیرا کلاهبرداران شگرد جدیدی برای کلاهبرداری از صنوف مختلف را در حال اجرا هستند و تعداد شاکیان این پرونده‌ها به شدت در حال افزایش است.

وی افزود: در این روش جدید، کلاهبرداران با واحد‌های صنفی دارای دستگاه کارت‌خوان تماس گرفته و خود را پشتیبان این دستگاه‌ها معرفی می‌کردند. سپس از آن‌ها می‌خواهند کدی که برای به روزرسانی دستگاه برای آن‌ها ارسال شده را در اختیار این پشتیبان‌های قلابی قرار دهند.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: مالکان واحد صنفی نیز معمولا به خاطر مشغله‌های فروانی که دارند متوجه نیستند و این کد را در اختیار کلاهبرداران قرار می‌دهند و تصور می‌کنند کد مهم نیست؛ در حالیکه این کد، کد ورود به برنامه‌های بانکی است و با این ترفند می‌توانند در لحظه حساب‌های این افراد را خالی کنند.

معظمی گودرزی درباره روش دوم کلاهبرداران گفت: همچنین در برخی موارد، این شیادان خود را پشتیبان بیمه معرفی می‌کنند و به افراد مخصوصا پزشکان، می‌گویند که قصد تسویه حساب یا به روزرسانی حساب‌ها را دارند و با همان روش، حساب افراد را خالی می‌کنند.

وی افزود: شهروندان باید دقت کنند که این رمز، در واقع کد احراز هویت نرم افزار‌های بانکی است که به دست این کلاهبرداران می‌افتد و به راحتی به پول‌های افراد، دسترسی پیدا می‌کنند.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: اخیرا تعداد شاکیان ما از این روش‌های کلاهبرداری بسیار زیاد شده که اکثر آن‌ها پزشکان هستند به همین دلیل به شهروندان توصیه می‌کنیم اطلاعات خود را در اختیار افراد قرار ندهند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد