تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
ابراهیم‌پور، نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس خبر داد

مصوبه جنجالی کنکور دوباره بررسی می‌شود

فرشاد ابراهیم پور نورآبادی، نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به مصوبه جنجالی کنکور گفت: در خصوص میزان تاثیر قطعی معدل در پایه یازدهم و دوازدهم و زمان اعمال این تاثیر قطعی معدل در پایه یازدهم و دوازدهم با شورای عالی انقلاب فرهنگی جلسه مجدد خواهیم داشت.

کد خبر: ۱۷۹۳۰۵
۱۱:۴۰ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۳

مصوبه جنجالی کنکور دوباره بررسی می‌شود

دیدارنیوز: ابراهیم‌پور نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه وزارتخانه آموزش و پرورش تلویحاً دیدگاهی هم راستا با کمیسیون آموزش مجلس و وزارت علوم داشته، گفت: در جلسه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی، قالیباف رئیس مجلس محکم و قاطع از مصوبه کمیسیون آموزش در خصوص مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور دفاع کرد، در نهایت مقرر شد در پایه دهم تاثیر قطعی اعمال نشود، اما در پایه یازدهم و دوازدهم این تاثیر قطعی مورد توجه قرار بگیرد.

فرشاد ابراهیم پور نورآبادی در گفتگو با رسانه خانه ملت، در مورد تصمیمات اتخاذ شده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در دولت گذشته رای به تاثیر قطعی معدل پایه دهم، یازدهم و دوازدهم در کنکور سراسری داد که در همان دوران هم این مصوبه با اعتراضات متعددی روبرو شد.

نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با روی کار آمدن دولت چهاردهم، پزشکیان به عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تلاش کرد این مصوبه جنجالی را با نظرات کارشناسی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری، وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش، سازمان سنجش، دانشگاه ازاد اسلامی، ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی مجددا مورد بازنگری قرار دهند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: وزارت علوم نظراتش را از طریق سازمان سنجش ارائه کرده و با اعمال تاثیر مثبت ۳۵ درصدی پایه دوازدهم موافقت کرده است، کمیسیون آموزش تاثیر پایه دهم را نپذیرفته، اما پایه یازدهم را تاثیر مثبت و پایه دوازدهم را با تاثیر ۴۰ درصدی به انضمام دروس عمومی پذیرفته است.

وی با بیان اینکه وزارتخانه آموزش و پرورش تلویحاً دیدگاهی هم راستا با کمیسیون آموزش مجلس و وزارت علوم داشته، یادآور شد: در جلسه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی، قالیباف رئیس مجلس محکم و قاطع از مصوبه کمیسیون آموزش در خصوص مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور دفاع کرد، در نهایت مقرر شد در پایه دهم تاثیر قطعی اعمال نشود، اما در پایه یازدهم و دوازدهم این تاثیر قطعی مورد توجه قرار بگیرد.

ابراهیم پور با تاکید بر اینکه خروجی جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد تاثیر قطعی معدل در کنکور دارای نکاتی است، گفت: طبق مصوبات جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی هنوز «میزان» و «زمان» تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری مشخص نیست؛ آنچه امروز مجلس شورای اسلامی از شورای عالی انقلاب فرهنگی انتظار دارد تصمیمات اتخاذی در این راستا است که نزدیک به دیدگاه کمیسیون آموزش و وزارتین (علوم و آموزش و پرورش) باشد، یعنی در پایه یازدهم حداقل تاثیر قطعی و در دوره دوازدهم بیشتر از ۴۰ درصد باشد که متاسفانه این تاثیرات در نظر گرفته نشده است.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انتظار می‌رود زمان اجرای مصوبه پیشنهادی برای دو سال آینده در نظر گرفته شود، اگر مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی نظر مجلس را تامین نکرد از رئیس مجلس درخواست داریم که این موضوع را در جلسه سران عالی قوا به بحث بگذارد و اعتراضاتی که در سطح جامعه وجود دارد را به حداقل ممکن برساند.

ابراهیم‌پور در پایان خاطرنشان کرد: مجلس از وزرای مربوطه انتظار دارد که منطبق بر دغدغه مخاطبان خود و مصوباتی که از قبل وجود داشته موضع گیری کنند و قطعاً سیمایی صراف و کاظمی وزرای علوم و آموزش و پرورش با توجه به شرایط جامعه معتقدند که تصمیم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درست است و باید اعمال شود، بر اساس صحبت‌هایی که با قالیباف داشتیم ایشان به صراحت نگفت که وزیر علوم و وزیر آموزش و پرورش مخالف نظر کمیسیون است، در خصوص میزان تاثیر قطعی معدل در پایه یازدهم و دوازدهم و زمان اعمال این تاثیر قطعی معدل در پایه یازدهم و دوازدهم با شورای عالی انقلاب فرهنگی جلسه مجدد خواهیم داشت.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر