تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
روند قیمتی در هر دو بازار داخلی و مونتاژی با صعود مواجه است

یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد +جدول

در بازار خودروهای مونتاژی، تیگو ۷ پرومکس از محصولات لوکس مدیران خودرو، همگام با سایر محصولات این شرکت با افزایش چشمگیر ۹۰ میلیون تومان به قیمت دو میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان به بازار عرضه می‌شود.

کد خبر: ۱۷۹۲۸۹
۰۹:۲۷ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۳

یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۸ بهمن ۱۴۰۳ در هر دو بازار داخلی و مونتاژی با نوسان غالباً صعودی کار خود را آغاز کرد. طوری که یک خودرو مونتاژی یک شبه ۹۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

روند قیمتی در هر دو بازار داخلی و مونتاژی از لحظه اعلام افزایش نرخ محصولات کارخانه‌ای ایران خودرو با صعود مواجه است. اما با وجود این افزایش‌ها، تعدادی از محصولات نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شده‌اند.

همچنین با توجه به افزایش نرخ دلار در بازار آزاد و به تبعیت از آن قیمت اغلب محصولات داخلی و مونتاژی افزایش پیدا کردهاست، اما در این میان، تعدادی از مدل‌ها در برابر این افزایش‌ها از خود مقاومت نشان دادند.

قیمت خودرو‌های داخلی

پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما از دسته محبوب میلیاردی ایران خودرو، امروز با رشد ۴۰ میلیون تومانی مرز یک میلیارد و ۶۰ میلیون تومان را رد کرد.

تارا اتوماتیک V۴ از سدان رده بالای میلیاردی ایران خودرو، امروز با کاهش ۱۰ میلیون تومانی با قیمت یک میلیار و ۵۰ میلیون تومان به متقاضی تحویل داده می‌شود.

سهند S نسخه فیس‌لیفت شده سایناست و بر پایه پلتفرم X۲۰۰ سایپا طراحی و تولید شده است. این محصول اکنون با رشد پنج میلیون تومانی در بازار به قیمت ۵۶۳ میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.

شاهین اتوماتیک G از سدان تولیدی شکا سایپا اکنون با زیزش سه میلیون تومان به قیمت ۹۰۷ ملییون تومان خرید و فروش می‌شود.

یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد +جدول

قیمت خودرو‌های مونتاژی

تیگو ۷ پرومکس از محصولات لوکس مدیران خودرو، همگام با سایر محصولات این شرکت با افزایش چشمگیر ۹۰ میلیون تومان به قیمت دو میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان به بازار عرضه می‌شود.

X۵۵ پرو از کراس‌اوور‌های محبوب بازار، امروز با افزایش ۴۰ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

کی‌ام‌سی A۵ یکی دیگر از محصولات کرمان موتور که از ابتدای روز جاری با رشد ۱۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۶۴۵ میلیون معامله می‌شود.

فیدلیتی پرستیژ (۷ نفره) از نوسانی‌ترین محصولات بهمن موتور هم اکنون با ریزش ۵۰ میلیون تومانی به قیمت دو میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد +جدول

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی