تیتر امروز

سفیر پیشین ایران در سازمان همکاری‌های اسلامی: منطقه در وضع خطرناکی قرار گرفته/ تعریف مذاکره با آمریکا به عنوان یک خط قرمز، سیاست خطرناکی است/ در صورت حمله آمریکا به ایران، احتمال تخریب‌های گسترده وجود دارد
در گفتگوی دیدارنیوز با شریعتی دهاقان مطرح شد

سفیر پیشین ایران در سازمان همکاری‌های اسلامی: منطقه در وضع خطرناکی قرار گرفته/ تعریف مذاکره با آمریکا به عنوان یک خط قرمز، سیاست خطرناکی است/ در صورت حمله آمریکا به ایران، احتمال تخریب‌های گسترده وجود دارد

با تغییر رئیس ستاد ارتش اسرائیل، حمله مجدد به لبنان از سوی تل‌آویو، بعید نبوده و حتی حمله نظامی به ایران هم در این شرایط، محتمل است.
داغ و درفش حداکثر منافق درست می‌کند، دیندار درست نمی‌کند/ انسان بماهو انسان از حقوق شهروندی برابر برخوردار است/چند نفر را مثل خاتمی پیدا می‌کنید که بگویند زنده باد مخالف من
در بیست و نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

داغ و درفش حداکثر منافق درست می‌کند، دیندار درست نمی‌کند/ انسان بماهو انسان از حقوق شهروندی برابر برخوردار است/چند نفر را مثل خاتمی پیدا می‌کنید که بگویند زنده باد مخالف من

در بیست و نهمین برنامه دیدار اندیشه قسمت دوم گفت‌وگو با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "مهجوریت قرآن در میان فقه و مردم" را پی گرفتیم.
اعتراض به تخلفات گسترده یک معدن در ایران/ هشدار درباره تاثیر خروج ۱۲ میلیارد دلار ارز توسط اتباع خارجی/ اولتیماتوم داروخانه‌ها به دولت
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اعتراض به تخلفات گسترده یک معدن در ایران/ هشدار درباره تاثیر خروج ۱۲ میلیارد دلار ارز توسط اتباع خارجی/ اولتیماتوم داروخانه‌ها به دولت

این نهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
بارسلونا با ۷ گل والنسیا را درهم شکست و به لالیگا برگشت

بارسا به سبک آلمانی‌ها؛ فلیک به خفاش‌ها رحم نکرد!

تیم بارسلونا با نمایشی دیدنی و هجومی به سبک ژرمن‌ها، والنسیا را با ۷ گل درهم کوبید تا روند ناکامی‌هایش در لالیگا پایان یابد. تیم هانسی فلیک این روزها آلمانی بازی می‌کند و این فصل بازی‌های پرگلی را در لالیگا و اروپا رقم زده است.

کد خبر: ۱۷۹۲۸۶
۰۸:۵۵ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۳

بارسا به سبک آلمانی‌ها؛ فلیک به خفاش‌ها رحم نکرد!

دیدارنیوز: آتش‌بازی‌های تهاجمی بارسلونا با قدرت ادامه دارد.

تیم قعرنشین والنسیا در خانه بارسلونا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و شاگردان هانسی فلیک با ارائه یک نمایش بی‌نقص و منسجم به پیروزی مقتدرانه ۷ بر یک رسیدند. فرمین لوپس به تنهایی روی ۴ گل تیمش اثر مستقیم گذاشت و به عنوان برترین بازیکن زمین انتخاب شد. او با ۲۱ سال و ۲۶۰ روز جوان‌ترین بازیکن بارسلونا در ۱۷ سال اخیر است که چنین آماری را ثبت می‌کند.

بارسا به سبک آلمانی‌ها؛ فلیک به خفاش‌ها رحم نکرد!

بارسلونا با این پیروزی ۴۲ امتیازی شد و با توجه به تساوی اخیر اتلتیک بیلبائو به جایگاه سوم جدول رده‌بندی رقابت‌های فصل ۲۵-۲۰۲۴ لالیگای اسپانیا صعود کرد. رئال مادرید با ۴۹ و اتلتیکومادرید با ۴۵ امتیاز در رده‌های اول و دوم جدول رده‌بندی قرار دارند. این هفتمین مسابقه بدون شکست متوالی بارسا در تمام رقابت‌ها بود و بازیکنان این تیم در این بازی‌ها ۲۹ بار مقابل رقبا به گل رسیده‌اند. بارسلونا تحت هدایت فلیک در عرض ۳۲ مسابقه به صد گل در تمام رقابت‌های این فصل رسید؛ اتفاقی بی‌سابقه در تاریخ ۶۶ سال اخیر باشگاه.

بازی با حملات پرشور بارسلونا شکل گرفت و شاگردان فلیک برای رسیدن به گل نخست تنها به ۲ دقیقه و ۲۵ ثانیه زمان نیاز داشتند. لامینه یامال ضمن پیش‌روی از سمت راست و انجام حرکات تکنیکی با پاس در عمق، توپ را به مقابل دروازه فرستاد تا فرانکی دی‌یونگ ضمن کنترل و چرخش، توپ را به گوشه دروازه حریف بفرستد. این سریع‌ترین گل بلوگرانا در رقابت‌های این فصل لالیگا به شمار می‌رفت.

بارسا به سبک آلمانی‌ها؛ فلیک به خفاش‌ها رحم نکرد!

برتری بارسا ۵ دقیقه بعد افزایش یافت. الکس بالده در سمت چپ توپ را از خط میانی گرفت و به داخل محوطه جریمه فرستاد تا فران تورس با شلیک سرضرب از نزدیکی نقطه پنالتی برای بار دوم گئورگی مامارداشویلی را ناکام بگذارد.

هواداران بارسا برای رسیدن به گل سوم به صبر زیادی نیاز نداشتند و دروازه والنسیا این بار روی یک ضدحمله برق‌آسا لرزید. چرخش و پاس در عمق بلند و محشر فرمین لوپس توپ را در پشت سر آخرین مدافعان حریف به رافینیا رساند. خروج اشتباه مامارداشویلی کار رافینیا را برای لرزه انداختن به تور دروازه حریف ساده‌تر کرد. بال چپ برزیلی در ۵ مسابقه اخیر تیمش (از ال‌کلاسیکو سوپرجام به بعد) روی ۷ گل اثر مستقیم گذاشته است.

بارسا به سبک آلمانی‌ها؛ فلیک به خفاش‌ها رحم نکرد!

حملات رگباری و بی‌رحمانه بارسلونا ادامه داشت و گل چهارم با تکرار نقشه قبلی در دقیقه ۲۴ از راه رسید. پاس خط‌شکن و ناب پائو کوبارسی از فراز سر ۱۰ بازیکن والنسیا گذشت تا توپ از زمین خودی به روی قوس محوطه جریمه حریف برسد. فرمین لوپس توپ را کنترل کرد و با شلیک فوری به گوشه بالا و سمت راست، سنگربان تیم ملی گرجستان را مبهوت گذاشت.

این پایان قصه نبود و بلوگرانا در واپسین ثانیه‌های نیمه اول به گل پنجم هم رسید. پاس در عمق لامینه یامال با شلیک خطرناک رافینیا همراه شد. توپ به تیر عمودی دروازه والنسیا برخورد کرد، اما لوپس در داخل محوطه جریمه حاضر بود و توپ برگشتی را با شلیک سرضرب به گل بعدی تبدیل کرد. این نخستین بار در یک دهه اخیر و بعد از مسابقه مقابل ختافه در آوریل ۲۰۱۵ بود که تعداد گل‌های بارسلونا در نیمه اول یک مسابقه لیگ به تعداد انگشتان یک دست می‌رسد.

بارسا به سبک آلمانی‌ها؛ فلیک به خفاش‌ها رحم نکرد!

هوگو دورو در ابتدای نیمه دوم یکی از گل‌های خورده را پاسخ داد، اما روبرت لواندوفسکی در دقیقه ۶۶ باز هم روی پاس فرمین لوپس، با ضربه زمینی تیمش را به گل رساند. همزمان با آرام گرفتن موج حملات بارسا بعد از تعویض‌های فلیک، برخورد توپ به سسار تارخا در مقابل دروازه والنسیا به گل به خودی انجامید تا بارسا با نتیجه ۷ بر یک به پیروزی برسد.

بارسا به سبک آلمانی‌ها؛ فلیک به خفاش‌ها رحم نکرد!

ادامه حملات ۲ تیم در واپسین دقایق مسابقه نتیجه‌ای در پی نداشت و بازی با همان نتیجه ۷ بر یک به پایان رسید.

بارسلونا چهارشنبه پیش رو در چارچوب هفته هشتم و پایانی رقابت‌های فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ قهرمانان اروپا به مصاف شاگردان گاسپرینی در آتالانتا می‌رود و یکشنبه هفته بعد در لالیگا از دپورتیوو آلاوس پذیرایی می‌کند.

والنسیا و بارسلونا پنج‌شنبه هفته بعد در مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های جام حذفی اسپانیا بار دیگر به مصاف هم می‌روند. این مسابقه در ورزشگاه مستایا برگزار می‌شود.

بارسا به سبک آلمانی‌ها؛ فلیک به خفاش‌ها رحم نکرد!

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی