تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
وزارت بهداشت اعلام کرد

شناسایی ۱۰۹۴ مبتلا به تب دنگی/ ۸۷۰ مورد در چابهار

از ابتدای امسال تا دوم بهمن ماه، بالغ بر ۱۰۹۴ مورد مثبت تب دنگی در کشور تشخیص داده شده که ۸۷۰ مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان مبتلا شده‌اند و این موارد انتقال محلی محسوب می‌شوند.

کد خبر: ۱۷۹۲۲۵
۰۸:۳۶ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳

شناسایی ۱۰۹۴ مبتلا به تب دنگی/ ۸۷۰ مورد در چابهار

دیدارنیوز: بر اساس گزارش نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از ابتدای امسال تا دوم بهمن ماه، بالغ بر ۱۰۹۴ مورد مثبت تب دنگی در کشور تشخیص داده شده است.

بنابر اعلام دفتر مدیریت بیماری‌های منتقله توسط ناقلین وزارت بهداشت و براساس گزارشات نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از میان موارد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده، ۸۸۳ بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که ۱۳ مورد در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان و ۸۷۰ مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان مبتلا شده‌اند و این موارد انتقال محلی محسوب می‌شوند.

همچنین ۱۲ مورد از مبتلایان با سابقه سفر به چابهار در سایر استان‌های کشور شناسایی و تشخیص داده شده‌اند. این بیماران در شهرستان‌های شهرکرد، مشکین شهر، اصفهان، ایرانشهر، زاهدان و اردبیل تشخیص داده شده‌اند که یک مورد از موارد تب دنگی همراه با مالاریای توام (فالسیپارم و ویواکس) بوده است.

همچنین از اول سال جاری تاکنون پنج مورد بیماری چیکونگونیا گزارش شده است که تمامی موارد سابقه سفر به خارج از کشور داشته‌اند و در شهرستان‌های چابهار و تهران تشخیص داده شده‌اند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در حال حاضر پشه آئدس اجیپتی در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و پشه آئدس آلبوپیکتوس در استان‌های گیلان، مازندران، اردبیل، آذربایجان شرقی، زنجان و قزوین صید شده است.

بیماری تب دانگ و همچنین چیکونگونیا توسط پشه‌های آئدس اجیپتی و آئدس آلبوپیکتوس منتقل می‌شوند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر