تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران خبر داد

آماری عجیب؛ چند درصد مردم خون اهدا می‌کنند؟

با وجود درخواست‌های اخیر مسوولان سازمان انتقال خون از مردم برای اهدای خون، اما مصطفی جمالی، مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران می‌گوید که در حال حاضر فقط دو درصد مردم کشور خون اهدا می‌کنند.

کد خبر: ۱۷۹۲۲۱
۲۰:۴۶ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

آماری عجیب؛ چند درصد مردم خون اهدا می‌کنند؟

دیدارنیوز: مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: در حال حاضر فقط دو درصد مردم کشور خون اهدا می‌کنند.

مصطفی جمالی، مدیرعامل سازمان انتقال خون ضمن تقدیر و تشکر از اهداکنندگان خون به ویژه خون‌های نادر اظهار کرد: اهداکننده برخی از گروه خون‌های نادر ممکن است تنها یک نفر در کشور باشد که توجیه آموزش و تشویق این نوع افراد به اهدای خون برای خود و افراد هم‌خون آن‌ها بسیار حیاتی است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر فقط ۲ درصد مردم کشور خون اهدا می‌کنند، افزود: اگر میزان اهدا کنندگان خون در کشور افزایش یابد، اهدا کنندگان خون نادر بیشتری نیز شناسایی می‌شوند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران بر لزوم شناسایی دارندگان خون‌های نادر در کشور و همچنین اهدای خون مستمر از سوی این افراد تاکید و بیان کرد: نظام سلامت باید صاحبان خون‌های نادر را به عنوان «گنجینه‌ای ارزشمند» قلمداد کند و سلامت آن‌ها را در کانون توجه قرار داده و بسته‌های مراقبت سلامت برای این افراد، ارائه شود.

جمالی از اهداکنندگان خون به عنوان انسان‌هایی ارزشمند و «سرداران گمنام نظام سلامت» یاد کرد و افزود: این افراد می‌توانند جان انسان‌های بسیاری را نجات دهند چراکه ممکن است صاحبان یک گروه خونی نادر در کشور از تعداد انگشتان یک دست کمتر باشند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون با اشاره به گوناگونی نژادی و قومیتی بالا در ایران، خاطرنشان کرد: دو موضوع «تعامل خوب با مراکز درمانی» و «شناسایی اقلیت‌های نژادی» می‌تواند سبب افزایش ذخایر خون‌های نادر کشور شود. بستگان صاحبان خون‌های نادر می‌توانند یک منبع مهم برای شناسایی صاحبان خون‌های نادر باشند.

وی با بیان اینکه لازم است امکان شناسایی خون‌های نادر در مراکز استان‌های کشور نیز مانند ستاد سازمان انتقال خون فراهم شود، گفت: حضور قومیت‌های مختلف، یک فرصت است و ایران می‌تواند به قطب منطقه در زمینه خون‌های نادر تبدیل شود.

جمالی به‌روز بودن سیستم انجماد خون‌های نادر را مهم دانست و گفت: سازمان انتقال خون باید به‌روز باشد و از آخرین سیستم و فناوری انجماد خون استفاده کند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور