تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
کاردار ایران از برخی اظهارات و اقدامات ناخوشایند ابراز تاسف کرد

جمهوری آذربایجان کاردار ایران را احضار کرد/ کمپین علیه باکو؟

جعفر آقایی مریان، کاردار سفارت ایران در باکو روز شنبه درباره آنچه «کمپین علیه جمهوری آذربایجان و رهبری آذربایجان در سازمان‌های مطبوعاتی ایرانی نزدیک به دولت» خوانده شده، به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

کد خبر: ۱۷۹۱۸۸
۱۲:۲۵ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

جمهوری آذربایجان کاردار ایران را احضار کرد/ کمپین علیه باکو؟

دیدارنیوز: وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان از احضار کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو به این وزارت‌خانه خبر داد.

«سید جعفر آقایی مریان» کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو روز شنبه به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

طبق گزارش خبرگزاری آپا، در این دیدار باکو اعتراضاتی را درباره آنچه «کمپین علیه جمهوری آذربایجان و رهبری آذربایجان در سازمان‌های مطبوعاتی ایرانی نزدیک به دولت» خوانده، مطرح کرده است.

طبق این گزارش، کاردار ایران از برخی اظهارات و اقدامات ناخوشایند ابراز تاسف کرد و قول داد موضوع را به مراجع ذیصلاح کشورش برساند.

روز جمعه، اما «علی علیزاده» سفیر جمهوری آذربایجان در تهران با «مجتبی دمیرچی‌لو» دستیار وزیر و مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه، در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

با این حال، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان مدعی شده «سفیر جمهوری آذربایجان در ایران به وزارت امور خارجه احضار و اعتراضی بی‌اساس به او اعلام شد».

طبق گزارش وزارت خارجه ایران، در دیدار علیزاده و دمیرچی‌لو وضعیت جاری روابط دوجانبه و چشم انداز توسعه مناسبات در حوزه‌های مختلف مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه ایران با اشاره به تحولات مثبت صورت گرفته در روابط فیمابین ۲ کشور، بر لزوم تلاش دو طرف برای اجرایی کردن توافقات و نیز صیانت از روابط فیمابین تاکید کرد.

دمیرچی‌لو با اشاره به اهتمام مسئولان عالی ۲ کشور برای ارتقای روابط مبتنی بر منافع متقابل، تحرکات منفی از جانب برخی محافل یا شخصیت‌ها در جمهوری آذربایجان از جمله اقدام غیر اخلاقی اخیر در رابطه با تعدادی از دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در جمهوری آذربایجان را برای روابط دو ملت خسارت‌بار توصیف کرد و ضمن اعلام مراتب اعتراض تهران به این رفتارها، خواستار برخورد با بانیان و عاملان این‌گونه اقدامات منفی شد.

دستیار وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به حرمت و جایگاه والای روحانیت و علمای دینی نزد مردمان ۲ کشور، بر لزوم هشیاری و برخورد قاطع با هرگونه اسائه ادب و اقدامات تفرقه افکنانه، تاکید کرد.

سفیر جمهوری آذربایجان با اظهار تاسف از برخی اظهارات و اقدامات ناخوشایند، قول داد مراتب را به مقامات کشورش منعکس کند.

در این دیدار، طرفین با ارزیابی مثبت از روند رو به رشد روابط دوجانبه به‌ویژه تبادل هیات‌های عالی‌رتبه و برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی پس از وقفه‌ای سه ساله، در مورد نحوه تقویت هماهنگی‌ها برای تسهیل و تسریع اجرای برنامه‌های در دستور کار روابط دو کشور نیز رایزنی کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور