تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
فیروز نادری، کارشناس صنعت خودرو مطرح کرد

بازار خودرو در رکود است/ ایران خودرو و سایپا باید اقساطی بفروشند

فیروز نادری، کارشناس صنعت خودرو از رکود در بازار خبر داد و گفت: حجم ورود ماشین به کشور افزایش یافته است و فکر می‌کنم ایران خودرو و سایپا سال دیگر باید محصولاتشان را بصورت اقساطی بفروشند.

کد خبر: ۱۷۹۱۲۸
۱۱:۴۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳

بازار خودرو در رکود است/ ایران خودرو و سایپا باید اقساطی بفروشند

دیدارنیوز: یک کارشناس بازار خودرو می‌گوید: بازار خودرو در رکود است چراکه عرضه از تقاضا پیشی گرفته و این رکود به نفع مصرف کننده است.

بازار خودرو ایران در کشاکش تحولات سیاسی و اقتصادی قرار گرفته است. از سویی به مراسم تحلیف دونالد ترامپ و ورود رسمی او به کاخ سفید چیزی نمانده است و از سوی دیگر افزایش قیمت دلار نیز به‌عنوان یک عامل کلیدی، تأثیرات بلند مدت خود را بر قیمت خودرو می‌گذارد.

فیروز نادری، کارشناس صنعت خودرو درباره واکنش این بازار به نوسانات قیمت دلار، به اقتصاد ۲۴ گفت: «بازار خودرو از ابتدای سال تاکنون یک روندی را طی کرده است. به غیر از یکبار که افزایش قیمت خودرو کارخانه را داشتیم، دیگر هیچ افزایش قیمتی به دلیل نوسانات نرخ دلار نداشته‌ایم. علت هم این است که کشور از خودرو اشباع شده است. با این تعداد از شرکت‌های واردکننده و مونتاژی، حجم ورود ماشین به کشور افزایش یافته است و فکر می‌کنم ایران خودرو و سایپا سال دیگر باید محصولاتشان را بصورت اقساطی بفروشند.»

وی ادامه داد: «بازار خودرو در رکود است چراکه عرضه از تقاضا پیشی گرفته و این رکود به نفع مصرف کننده است.»

نادری در پاسخ به اینکه آیا خودرو هم وارد بازار شب عید شده است یا خیر، بیان کرد: «خیر، بعید می‌دانم امسال چنین اتفاقی بیفتد. همین چند روز پیش خودرو‌های وارداتی را برای پیش فروش گذاشتند و ایران خودرو و سایپا هم که دارند ثبت نام را شروع می‌کنند. حاشیه سود خودرو هم کم شده است و مردم اشتیاقی به نگه داشتن خودرو بابت سرمایه گذاری ندارند. این باعث شده است که مصرف کننده‌های واقعی ماشین می‌خریدند.»

این فعال حوزه خودرو درباره اثر روی کار آمدن ترامپ بر قیمت خودرو کارخانه گفت: «باز هم تغییری نخواهد گذاشت چراکه ایران‌خودرو به تازگی افزایش قیمت داشته است و مثلا ۱۵۰ میلیون تومان بر قیمت یک ماشین ۵۰۰ میلیون تومانی، اضافه کرده است. از این رو منطقی نیست و بعید می‌دانم شورای رقابت دوباره اجازه افزایش قیمت بدهد.»

نادری همچنین درباره وضعیت خودرو بازار آزاد در روز تحلیف ترامپ عنوان کرد: «در بازار آزاد هم بعید است تغییرات قیمت داشته باشیم. ایران خودرو ۱۵۰ میلیون تومان محصول ۲۰۷ را افزایش داد و در بازار آزاد ۴۰ میلیون تومان افزایش داشته است. در حالی که قبلا این روند معکوس بود یعنی اگر ایران خودرو ۵۰ میلیون تومان قیمت را افزایش می‌داد در بازار آزاد آن محصول ۱۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا می‌کرد. الان به نوعی دولت دارد مهندسی معکوس انجام می‌دهد.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «در مجموع بازار خودرو امسال روند خوب و با ثباتی را داشت و تنوع خودرو زیادی برای مصرف‌کننده داشتیم.»

منبع: اقتصاد24
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها