تیتر امروز

۴ انفجار در کرمانشاه/ پهپاد اسرائیلی در آسمان ایلام ساقط شد/ شلیک موشک بالستیک از یمن به اسرائیل
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

۴ انفجار در کرمانشاه/ پهپاد اسرائیلی در آسمان ایلام ساقط شد/ شلیک موشک بالستیک از یمن به اسرائیل

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

نوری: ترور قضات کار منافقین است

در حالی که تحقیقات درباره ترور دو قاضی در تهران همچنان ادامه دارد و گفته می‌شود یک آبدارچی با سابقه ۱۰ سال کار در دیوان عالی دست به این ترور زده، حمید نوری، تبعه ایرانی که سال‌ها در سوئد زندانی بوده مدعی شد که این ترور کار منافقین است.

کد خبر: ۱۷۹۱۱۶
۱۰:۰۸ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳

نوری: ترور قضات کار منافقین است

دیدارنیوز: حمید نوری در رابطه با ترور مقیسه و رازینی، دو قاضی دیوان عالی در تهران گفت: صد در صد کار منافقین است. این‌ها بغض و کینه مخصوصاً از شهید مقیسه داشتند. ۳۰ و ۴۰ سال هم می‌خواستند ترور کنند، حالا این فیض شهادت، این فیض عظما، این سعادت و این افتخار نصیب این دو بزرگوار شد.

حمید نوری تبعه ایرانی که در سفر به سوئد سال‌ها در زندان‌های انفرادی این کشور محبوس بود در گفتگو با ایلنا، در رابطه با ترور شهیدان حجت‌الاسلام مقیسه و رازینی توسط عنصر نفوذی، گفت: صد در صد کار منافقین است. این‌ها بغض و کینه مخصوصاً از شهید مقیسه داشتند. ۳۰ و ۴۰ سال هم می‌خواستند ترور کنند، حالا این فیض شهادت، این فیض عظما، این سعادت و این افتخار نصیب این دو بزرگوار شد.

وی با اشاره به مبارزات خود با منافقین تاکید کرد: صد در صد با تمام توان پرچم این‌ها را در دست می‌گیریم و راهشان را ادامه خواهیم داد، در هر مسیر، شکل و هر طریقی که بشود ان‌شاالله این پرچم را روی زمین نخواهیم گذاشت. همچنان برافراشته نگه خواهیم داشت.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد