تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
موج گرانی‌ها در کشور

کدام داروها گران شدند؟

بهمن صبور، رئیس انجمن داروسازان تهران درباره افزایش قیمت برخی دارو‌های بیمارستانی اظهار کرد: افزایش قیمت دارو برای کمتر از ۲۰ درصد از بازار دارویی اعمال شده که بیش از ۹۵ درصد آن‌ها دارو‌های تزریقی، آمپول‌ها و شیاف‌ها بوده است که عمدتاً در بیمارستان‌ها استفاده و در هزینه‌های گلوبال بیماران بستری لحاظ می‌شوند و اگر بیمه‌ها این دارو‌ها را تحت پوشش قرار دهند میزان پرداخت از جیب مردم افزایش نخواهد یافت.

کد خبر: ۱۷۹۱۱۳
۰۹:۳۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳

کدام داروها گران شدند؟

دیدارنیوز: خبر افزایش قیمت ۳۷۰ قلم دارو در روز‌های اخیر، نگرانی‌هایی برای برخی بیماران ایجاد کرده، اما رئیس انجمن داروسازان تهران می‌گوید این افزایش قیمت عمدتاً شامل دارو‌های تزریقی و شیاف‌ها بوده و شامل داروی بیماران خاص نمی‌شود.

گزارش‌ها از افزایش قیمت برخی دارو‌ها حکایت دارد که عمدتاً در بخش بستری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

عبده زاده، رئیس سندیکای صنایع دارو‌های انسانی با اشاره به قیمت‌گذاری دستوری دارو‌ها طی سالیان اخیر می‌گوید: این وضعیت در کنار مشکلات نقدینگی صنعت دارو به دلیل اجرای دارویار، به جایی رسید که دیگر امکان تولید بسیاری از اقلام دارویی وجود نداشت.

پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو نیز افزایش قیمت ۳۷۰ قلم دارو - معادل ۱۰ درصد از بازار دارویی کشور- را اصلاح قیمت برخی اقلام دارویی خواند و ابراز کرد که "عمده دارو‌هایی که مشمول افزایش قیمت شده‌اند، دارو‌های بیمارستانی هستند که در هزینه‌های بستری افراد و با پوشش بیمه‌ای محاسبه می‌شوند. "

وی همچنین افزوده است که "اگرچه درصد افزایش قیمت به ظاهر بالا به نظر می‌رسد، اما در مقایسه با تورم کشور، رقم مطلق آن چندان بالا نیست. "

کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟

در همین راستا، بهمن صبور، رئیس انجمن داروسازان تهران درباره افزایش قیمت برخی دارو‌های بیمارستانی اظهار کرد: افزایش قیمت دارو برای کمتر از ۲۰ درصد از بازار دارویی اعمال شده که بیش از ۹۵ درصد آن‌ها دارو‌های تزریقی، آمپول‌ها و شیاف‌ها بوده است که عمدتاً در بیمارستان‌ها استفاده و در هزینه‌های گلوبال بیماران بستری لحاظ می‌شوند و اگر بیمه‌ها این دارو‌ها را تحت پوشش قرار دهند میزان پرداخت از جیب مردم افزایش نخواهد یافت.

وی افزود: افزایش قیمت دارو‌ها اگرچه ممکن است زیاد به نظر برسد، اما به لحاظ ریالی میزان افزایش قیمت، چشمگیر نخواهد بود برای مثال اگرچه گفته می‌شود قیمت دارو ۳۰۰ درصد رشد داشته، اما قیمت یک قلم آمپول ممکن است از ۷ هزار تومان به کمتر از ۲۰ هزار تومان رسیده باشد که باز هم عدد زیادی نیست، اما نیاز به افزایش حمایت‌های بیمه‌ای دارد.

بیماران خاص نگران نباشند!

رئیس انجمن داروسازان تهران خاطرنشان کرد: افزایش قیمت دارو فعلاً شامل دارو‌های بیماران خاص نشده است و بنابراین نگرانی از جهت افزایش قیمت دارو برای این بیماران وجود ندارد.

افزایش قیمت برخی دارو‌ها با هدف جلوگیری از توقف تولید

ظفرقندی، وزیر بهداشت درباره افزایش قیمت برخی اقلام دارویی گفته است: «حدود ۱۰ درصد از اقلام دارویی باید اصلاح قیمت می‌شدند و تولید آن‌ها برای تولیدکننده زیان‌ده بود. بر همین اساس اقدامات لازم برای اصلاح قیمت این دارو‌ها انجام شد تا تولید کننده بتواند تولید داشته باشد.»

وی همچنین درباره نگرانی مردم از افزایش هزینه‌های درمان افزود: «دارو‌هایی که اصلاح قیمت شده‌اند اغلب تزریقی و پماد‌های استریل هستند که جنبه مصرف دائمی و عمومی ندارند و حدود ۸۰ درصد دارو‌های تزریقی، بیمارستانی هستند و به محض تجویز و مصرف در صورت حساب بیمارستان توسط بیمه پرداخت می‌شوند.»

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر