تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
نرخ ارز در ایران و مسوولان در خواب زمستانی ..

رشد پلکانی دلار ادامه دارد!

قیمت دلار امروز (چهارشنبه) با افزایش محدودی بازگشایی شد و در روند رنج قرار داشت، اما در ادامه فعالیت بازار ارز با رشد ۵۰۰ تومانی در کریدور هشتم یک کانال بالا رفت.

کد خبر: ۱۷۹۱۰۰
۱۸:۱۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳

رشد پلکانی دلار ادامه دارد!

دیدارنیوز: قیمت دلار روز چهارشنبه با روند رنج و افزایش محدود ۱۰۰ تومانی بازگشایی شد، اما در ادامه با رشد پلکانی در کریدور هشتم یک کانال پیش‌روی کرد. کارشناسان اقتصادی معتقدند قیمت طلا و سکه لیدر تعیین قیمت در بازار طلا شده است.

قیمت دلار در پنجمین روز هفته با افزایش محدودی بازگشایی شد و در روند رنج قرار داشت، اما در ادامه فعالیت بازار ارز با رشد ۵۰۰ تومانی در کریدور هشتم یک کانال بالا رفت. قیمت دلار در آخرین معامله روز چهارشنبه در کانال سوم از کریدور هشتم به کار خود پایان داد.

معامله‌گران افزایش پلکانی قیمت دلار را متاثر از رشد محدود تقاضا می‌دانند. آن‌ها معتقدند معامله‌گران همچنان دست به عصا معامله می‌کنند و با وجود اخبار و رویداد‌های سیاسی هفته‌های آتی حاضر به ریسک روی دارایی‌شان نیستند.

پیش بینی قیمت دلار

گفتنی است کارشناسان اقتصادی معتقدند افزایشی شدن قیمت اونس جهانی طلا روند صعودی به قیمت دلار داده است و لیدر تعیین قیمت در بازار طلا شده است. آن‌ها افزایش تعرفه‌ای تجاری بعد از روی کار آمدن ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و احتمال رشد قیمت کامودیتی‌ها در بازار‌های جهانی را لیدر بازار ارز طی دو روز اخیر می‌دانند.

تحلیلگران فنی معتقد تایم ماهانه اشباع خرید دلار شکل گرفته و این می‌تواند سیگنال اصلاح قیمت دلار در هفته‌های بعدی باشد.

بازار ارز صعودی شد

قیمت درهم روز چهارشنبه با رشد ۱۴۰ تومانی با رقم ۲۲ هزار و ۶۴۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در پنجمین روز هفته با رشد ۲۵۰ تومانی روی رقم ۸۳ هزار و ۳۵۰ تومانی ایستاد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۰۲ هزار و ۷۵۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۸۶ هزار و ۸۲۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه با افت ۵۱ تومانی روی رقم ۶۸ هزار و ۴۶۸ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در پنجمین روز هفته روی رقم ۶۶ هزار و ۶۰۳ تومانی کشف قیمت شد و کاهش ۴۹ تومانی داشت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر