تیتر امروز

ورود ممنوع مذاکره با تهران پیش روی ترامپ/ افزایش پرشتاب نرخ ارز، سکه و طلا/ رئیس‌جمهور آمریکا پای معامله غزه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ورود ممنوع مذاکره با تهران پیش روی ترامپ/ افزایش پرشتاب نرخ ارز، سکه و طلا/ رئیس‌جمهور آمریکا پای معامله غزه

این هفتاد و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی مطرح شد:

هرچه جلو آمدیم دانستیم دانای به حکومت نبودیم/اساساً مردم صاحب کشورند و حکومت باید براساس رای مردم اداره شود/همه‌ی ما با اصلاح قانون اساسی موافق هستیم؛دلیلش بیانیه ۱۵ ماده‌ای خاتمی

در ویژه برنامه دیدار‌نیوز با فیض‌اله عرب‌سرخی عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی درباره" انقلاب ۵۷، چه می‌خواستیم؛ چه شد" گفتگو کردیم.
حسین قناعتی از خارج کردن تومور از مغز جنین در رحم مادر می‌گوید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "مهمان من" با یک پزشک متخصص

حسین قناعتی از خارج کردن تومور از مغز جنین در رحم مادر می‌گوید

"مهمان من" در یکی دیگر از برنامه خود به سراغ حسین قناعتی، بنیان گذار رادیولوژی تهاجمی در ایران و نخستین پیشگام جراحی مغز جنین در رحم مادر رفته است تا با او درباره ویژگی‌های این جراحی نوین گفتگو...

۱۱۵ سارق حرفه‌ای در تهران دستگیر شدند

سردار علی ولیپودر گودرزی، رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد: ۱۱۵ نفر سارق حرفه‌ای و خشن دستگیر شدند. این سارقان سرقت از منزل و گوشی قاپی مرتکب شده بودند.

کد خبر: ۱۷۹۰۷۳
۱۱:۴۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳

۱۱۵ سارق حرفه‌ای در تهران دستگیر شدند

دیدارنیوز: رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۱۱۵ سارق حرفه‌ای گوشی قاپ و منزل خبر داد.

سردار علی ولیپودر گودرزی با حضور در طرح دستگیری سارقان منزل و کیف قاپان که صبح امروز در پلیس آگاهی تهران بزرگ برگزار شد؛ گفت: همکاران پرتلاشم در چند روز گذشته با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی موفق شدند ۱۱۵ نفر سارق حرفه‌ای و خشن را دستگیر کنند. این سارقان سرقت از منزل و گوشی قاپی مرتکب شده بودند.

وی افزود: این مجرمان در قالب ۳۱ باند مجرمانه فعالیت می‌کردند که کلیه نفرات دستگیر شدند. از مخفیگاه این افراد تعداد ۳۹۷ تلفن سرقتی، ۵ قبضه سلاح جنگی و مقادیر زیادی اموال مسروقه شامل طلا سکه، ارزخارجی و لوازم خانگی کشف شد.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: ارزش اموال مسروقه کشف شده بیش از ۷ میلیارد تومان است؛ اما این عدد افزایش نیز پیدا می‌کند.

ولیپور گودرزی با بیان اینکه تعدادی از مالخران این باند‌ها نیز دستگیر شده‌اند، خطاب به سارقان و زورگیران هشدار داد: این مجرمان بدانند که در کمترین زمان شناسایی و دستگیر می‌شوند و پلیس با برهم زنندگان امنیت قاطع برخورد می‌کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی