تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
نرخ ارز در ایران

قیمت دلار پس از تحلیف ترامپ

قیمت دلار امروز (سه‌شنبه) و پس از برگزاری مراسم تحلیف دونالد ترامپ با رشد بیش از هزار تومانی بازگشایی شد و در کریدور هشتم یک کانال بالا رفت.

کد خبر: ۱۷۹۰۴۲
۱۷:۴۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳

قیمت دلار پس از تحلیف ترامپ

دیدارنیوز: معامله‌گران معتقدند قیمت دلار متاثر از سیگنال‌های عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد افزایشی شد و بازار ارز اثر تحلیف ترامپ را پیش‌خور کرده است.

قیمت دلار روز سه‌شنبه و بعد از برگزاری مراسم تحلیف ترامپ با افزایش ۱۲۰۰ تومانی بازگشایی شد. قیمت دلار در چهارمین روز هفته با همین میزان رشد در میانه کانال دوم از کریدور هشتم به کار خود پایان داد.

گفتنی است معامله‌گران بازار‌های مالی مدت‌ها بود که منتظر بروز اثر تحلیف ترامپ بر بازار‌های مالی بودند، اما به اعتقاد کارشناسان اقتصادی این رخداد سیاسی در هفته‌های پیش، تاثیر افزایشی خود را بر قیمت دلار گذاشته است.

تحلیلگران بازار ارز می‌گویند سیگنال‌هایی که عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد در گفت‌وگوی خبری با صدا و سیما به بازار‌ها داد در روز سه‌شنبه دلار را گران کرد. عبدالناصر همتی در این گفتگو تاکید کرد که قیمت طلا ارزان نمی‌شود. وی این سیگنال را به بازار ارز داد که قرار نیست حباب قیمت دلار به‌عنوان یکی از فاکتور‌های تعیین قیمت در بازار طلا تخلیه و به ارزش ذاتی نزدیک شود.

پیش بینی قیمت دلار

پیش از این نیز تحلیلگران اقتصادی تاکید کرده بودند قیمت دلار حضور ترامپ را پیش‌خور کرده و در صورت کاهشی شدن در هفته‌های آینده افتخار آن سهم سیاست‌گذار خواهد شد.

بازیگران بازار ارز می‌گویند فعلا ریسک جدیدی در بازار وجود ندارد. به اعتقاد آن‌ها حرکت رنج دلار در روز‌های جاری علاوه بر اینکه به نفع بازارساز بوده، معامله‌گران حرفه‌ای بازار را نیز دست به عصا کرده است. آن‌ها می‌گویند، موضع ترامپ در خصوص ایران به تدریج مشخص خواهد شد.

قیمت تتر ۸۳ هزار تومانی شد

قیمت درهم روز سه‌شنبه با رشد ۲۰۰ تومانی با رقم ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در چهارمین روز هفته با رشد ۶۰۰ تومانی روی رقم ۸۳ هزار و ۱۰۰ تومانی ایستاد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۰۱ هزار و ۳۵۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۸۵ هزار و ۶۴۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز سه‌شنبه با رشد یک تومانی روی رقم ۶۸ هزار و ۵۱۹ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در چهارمین روز هفته روی رقم ۶۶ هزار و ۶۵۲ تومانی کشف قیمت شد و همانند اسکناس دلار یک تومان افزایش داشت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی