تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
دولت باید توجه جدی به حوزه آرامش روانی جامعه داشته باشد

واکنش نماینده مجلس به افزایش نرخ ارز و نگرانی مردم برای شب عید

روح الله متفکرآزاد، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره افزایش نرخ ارز و نگرانی مردم برای بازار شب عید گفت: واقعیت این است مردم به حوزه ارز حساس هستند؛ البته ما قائل به این هستیم که نباید کشور به ارز وابسته شود، اما بالاخره از لحاظ روانی و روحی این مسئله بر مردم تاثیرگذار است، لذا توجه دولت به مدیریت حوزه ارز بسیار مهم است.

کد خبر: ۱۷۹۰۱۶
۱۰:۴۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳

واکنش نماینده مجلس به افزایش نرخ ارز و نگرانی مردم برای شب عید

دیدارنیوز: یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که به نظر می‌رسد که دولت باید توجه جدی به حوزه آرامش روانی جامعه داشته باشد، عنوان کرد: از این بابت هم اینطور به نظر می‌رسد که سران قوا مسئله را تبدیل به موضوع نشست خودشان کرده‌اند؛ کارگروه‌هایی تشکیل دادند و با اقداماتی که انجام می‌دهند امیدوارم بتوانند این عرصه را مدیریت کنند.

روح الله متفکرآزاد در گفتگو با ایلنا، درباره افزایش نرخ ارز و نگرانی مردم برای بازار شب عید و این‌که مجلس چگونه می‌تواند این نگرانی‌ها را رفع کند، گفت: واقعیت این است مردم به حوزه ارز حساس هستند؛ البته ما قائل به این هستیم که نباید کشور به ارز وابسته شود، اما بالاخره از لحاظ روانی و روحی این مسئله بر مردم تاثیرگذار است، لذا توجه دولت به مدیریت حوزه ارز بسیار مهم است.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجلس به مسئله ارز و حساسیت مردم نسبت به این موضوع حساس بوده و در هفته‌هایی که گذشت شاهد موضع‌گیری‌های نمایندگان بودیم و حتی کار به طرح استیضاح و امضاء گرفتن برای استیضاح وزیر اقتصاد کشیده شد.

وی با اشاره به این که به نظر می‌رسد که دولت باید توجه جدی به حوزه آرامش روانی جامعه داشته باشد، عنوان کرد: از این بابت هم اینطور به نظر می‌رسد که سران قوا مسئله را تبدیل به موضوع نشست خودشان کرده‌اند؛ کارگروه‌هایی تشکیل دادند و با اقداماتی که انجام می‌دهند امیدوارم بتوانند این عرصه را مدیریت کنند.

متفکر آزاد در پاسخ به این که به هر حال امروز التهاباتی در جامعه وجود دارد و بیش از هر زمانی مردم به آرامش نیاز دارند، حال چگونه این آرامش خاطر باید به جامعه بازگردد، گفت: اولین مسئله این است که ما همیشه در کشور باید روح امید را نگه داریم.

وی با اشاره به بحث انرژی در کشور عنوان کرد: موضوع انرژی در حال حاضر بسیار مهم است. معتقدم با تهدیدی که در حوزه انرژی رخ داده است و ضعف‌هایی که شاهد بوده‌ایم الان ما داریم این را به یک فرصت تبدیل می‌کنیم اگر مردم، دولت مجلس در حوزه انرژی کنار هم باشند، می‌توانیم از این تهدید ایجاد شده یک فرصت بسازیم، به قول شهید سلیمانی در دل تهدید‌ها فرصت‌هایی هست که در خود فرصت‌ها نیست.

وی با بیان این که حوزه انرژی یک شاه کلید دارد که اگر درش باز شود، ۱۰ در همراهش باز می‌شود، گفت: معتقدم الان توجه جدی به حوزه تامین انرژی‌های خورشیدی، تجدیدپذیر و هسته‌ای در حال رخ دادن است و ما آنچه که در برنامه هفتم توسعه برای دولت در حوزه انرژی‌های نو و تجدیدپذیر بوده تعیین کرده‌ایم در حال حاضر با سرعت زیادی پیش می‌رود و امیدوارم که ان‌شاالله شاهد اتفاق‌های خوب باشیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر