تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
دولت باید توجه جدی به حوزه آرامش روانی جامعه داشته باشد

واکنش نماینده مجلس به افزایش نرخ ارز و نگرانی مردم برای شب عید

روح الله متفکرآزاد، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره افزایش نرخ ارز و نگرانی مردم برای بازار شب عید گفت: واقعیت این است مردم به حوزه ارز حساس هستند؛ البته ما قائل به این هستیم که نباید کشور به ارز وابسته شود، اما بالاخره از لحاظ روانی و روحی این مسئله بر مردم تاثیرگذار است، لذا توجه دولت به مدیریت حوزه ارز بسیار مهم است.

کد خبر: ۱۷۹۰۱۶
۱۰:۴۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳

واکنش نماینده مجلس به افزایش نرخ ارز و نگرانی مردم برای شب عید

دیدارنیوز: یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که به نظر می‌رسد که دولت باید توجه جدی به حوزه آرامش روانی جامعه داشته باشد، عنوان کرد: از این بابت هم اینطور به نظر می‌رسد که سران قوا مسئله را تبدیل به موضوع نشست خودشان کرده‌اند؛ کارگروه‌هایی تشکیل دادند و با اقداماتی که انجام می‌دهند امیدوارم بتوانند این عرصه را مدیریت کنند.

روح الله متفکرآزاد در گفتگو با ایلنا، درباره افزایش نرخ ارز و نگرانی مردم برای بازار شب عید و این‌که مجلس چگونه می‌تواند این نگرانی‌ها را رفع کند، گفت: واقعیت این است مردم به حوزه ارز حساس هستند؛ البته ما قائل به این هستیم که نباید کشور به ارز وابسته شود، اما بالاخره از لحاظ روانی و روحی این مسئله بر مردم تاثیرگذار است، لذا توجه دولت به مدیریت حوزه ارز بسیار مهم است.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجلس به مسئله ارز و حساسیت مردم نسبت به این موضوع حساس بوده و در هفته‌هایی که گذشت شاهد موضع‌گیری‌های نمایندگان بودیم و حتی کار به طرح استیضاح و امضاء گرفتن برای استیضاح وزیر اقتصاد کشیده شد.

وی با اشاره به این که به نظر می‌رسد که دولت باید توجه جدی به حوزه آرامش روانی جامعه داشته باشد، عنوان کرد: از این بابت هم اینطور به نظر می‌رسد که سران قوا مسئله را تبدیل به موضوع نشست خودشان کرده‌اند؛ کارگروه‌هایی تشکیل دادند و با اقداماتی که انجام می‌دهند امیدوارم بتوانند این عرصه را مدیریت کنند.

متفکر آزاد در پاسخ به این که به هر حال امروز التهاباتی در جامعه وجود دارد و بیش از هر زمانی مردم به آرامش نیاز دارند، حال چگونه این آرامش خاطر باید به جامعه بازگردد، گفت: اولین مسئله این است که ما همیشه در کشور باید روح امید را نگه داریم.

وی با اشاره به بحث انرژی در کشور عنوان کرد: موضوع انرژی در حال حاضر بسیار مهم است. معتقدم با تهدیدی که در حوزه انرژی رخ داده است و ضعف‌هایی که شاهد بوده‌ایم الان ما داریم این را به یک فرصت تبدیل می‌کنیم اگر مردم، دولت مجلس در حوزه انرژی کنار هم باشند، می‌توانیم از این تهدید ایجاد شده یک فرصت بسازیم، به قول شهید سلیمانی در دل تهدید‌ها فرصت‌هایی هست که در خود فرصت‌ها نیست.

وی با بیان این که حوزه انرژی یک شاه کلید دارد که اگر درش باز شود، ۱۰ در همراهش باز می‌شود، گفت: معتقدم الان توجه جدی به حوزه تامین انرژی‌های خورشیدی، تجدیدپذیر و هسته‌ای در حال رخ دادن است و ما آنچه که در برنامه هفتم توسعه برای دولت در حوزه انرژی‌های نو و تجدیدپذیر بوده تعیین کرده‌ایم در حال حاضر با سرعت زیادی پیش می‌رود و امیدوارم که ان‌شاالله شاهد اتفاق‌های خوب باشیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی