تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

تکذیب ارتباط بوی نامطبوع با فاضلاب پلاسکو

شهردار منطقه 12 تهران در مورد آخرین وضعیت ساختمان پلاسکو توضیحاتی ارائه کرد و ارتباط بوی نامطبوع روز چهارشنبه تهران با ساختمان پلاسکو تکذیب کرد.

کد خبر: ۱۷۹۰۰
۱۳:۱۵ - ۱۴ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمد علی سعادتی صبح امروز در حاشیه تهرانگردی مسجدجامعی،  در مورد انتشار  اخباری در خصوص ارتباط انبار پلاسکو پلاسکو با انتشار بوی نامطبوع در تهران در روز چهار شنبه، گفت: انبار فاضلاب پلاسکو روز گذشته حوالی ساعت 17 در حین عملیات عمرانی گشوده شد و انتشار بوی نامطبوع در روز چهارشنبه ارتباطی به بازشدن انبار فاضلاب پلاسکو در روز پنجشنبه ندارد.

وی با بیان اینکه در 10 الی 12 سال ابتدای فعالیت پلاسکو فاضلاب این مجموعه به داخل این انبار می‌رفت و با پر شدن آن، فاضلاب به کانالهای دیگر سوق داده شد. گفت: ضمن حجم گاز متان در انبار چاه فاضلاب یک ساختمان آن قدر نیست که کل تهران فرا بگیرد.

آخرین وضعیت ساخت پلاسکو 20 طبقه

سعادتی در مورد آخرین وضعیت ساخت پلاسکو گفت: براساس مصوبه کمیسیون ماده 5 مقرر شد که 15 طبقه بر روی هم کف و 5 طبقه به صورت منفی ساخته شود که دستور نقشه صادر شده است و باید بنیاد مستضعفان نقشه های خود را به شهرداری تهران ارائه  کند تا بررسی سازمان‌های ذیربط همچون آتش نشانی و سازمان نظام مهندسی آغاز شود.

وی با بیان این که قرار شده است که ساختمان پلاسکو بر روی سطح زمین معادل ارتفاع ساختمان قبلی باشد، گفت: البته از آن جایی که کمیسیون ماده 5 تاکید داشت که حقوق کسبه در ساختمان جدید تامین شود و همچنین با توجه به اینکه ساختمان جدید براساس استانداردهای جدید ساخته می شود و تعداد آسانسور  و راه پله های آن افزایش یافته است، طبیعتا با افزایش ماشاعات، طبقات منفی افزایش می‌یابد تا بتوانیم حقوق کسبه را رعایت کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با ساخت 15 طبقه پلاسکو حریم مدرسه ژاندراک و دیگر آثار میراثی در این منطقه خدشه‌دار می شود نیز گفت:‌ سازمان میراث فرهنگی در کمیسیون ماده 5 حضور دارد و تاکید داشتند تعداد طبقات نباید بیشتر از 15 طبقه باشد.

شهردار منطقه 12 تهران در مورد تامین پارکینگ این مجموعه نیز گفت: از آن جای که سیاست ما افزایش تعداد پارکینگ‌های همگانی در سطح بافت تاریخی نیست، قرار شد که کماکان پلاسکو با استفاده از پارکنیگ "پاساژ پروانه" و هوشمند سازی پارکنیگ "اکبر"، نیاز پارکینگی خود را تامین کند.

سعادتی در پاسخ به این سوال که سود حاصله به  شهرداری در پی ساخت ساختمان جدید پلاسکو چقدر خواهد شد ، گفت: براساس مصوبه شورای شهر تهران، شهرداری عوراضی از محل ساخت ساختمان جدید پلاسکو دریافت نمی کند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت